Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

FOTO-REPORTAŽA

Sveti Nikola i bajkeri posjetili Dom za starije i nemoćne osobe u Metkoviću

Objavljeno prije

Sv. Nikola u Domu za starije i nemoćne osobe u Metkoviću

Sveti Nikola je posjetio korisnike Doma za smještaj i rehabilitaciju Metković, koji skrbi za starije i nemoćne osobe te osobe sa intelektualnim poteškoćama iz čitave Dalmacije. Svi su dobili darove, koje su za ovu prigodu osigurali sponzori, kojima djelatnici i štićenici Doma zahvaljuju. Posebna atrakcija bila je posjeta bikera, članova moto kluba Neretvanski gusari, koji su unatoč lošem vremenu uspjeli provozati korisnike oko zgrade Doma. To je bio nezaboravan doživljaj za sve njih. Korisnici Doma na svoj način, pjesmom i širokim osmijehom zahvalili su svima koji su im uljepšali ovogodišnjeg Svetog Nikolu. A u Domu je bilo živo od ranih jutarnjih sati. Izmjenjivali su se volonteri, posebno dragi gosti iz tvrtke DM, koji su za svoju nesebičnu pomoć radu ustanove dobili i potvrdnice, budući se 5. prosinac obilježava i kao Međunarodni dan volontera, pojasnila je ravnateljica Doma Vjekoslava Soldo.

– Želim zahvaliti svima koji su našim korisnicima uljepšali blagdan Svetog Nikole. Sponzorima, volonterima, bikerima te kazalištu lutaka iz Mostara, koje nam je darovalo predstavu Zmaj i princeza kazala je ravnateljica  Soldo, najavivši da će tijekom prosinca biti čitav niz prigodnih događanja u ustanovi, kako bi se što veselije dočekali Božić i Nova godina.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Obilježavanje Svetog Nikole u Domu za smještaj i rehabilitaciju završeno je lutkarskom predstavom, kojom je Kazalište lutaka iz Mostara korisnicima Doma, starijim i nemoćnima te osobama sa intelektualnim poteškoćama čestitalo nadolazeće blagdane.

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije