Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OTVOREN PRVI HOSTEL U DOLINI NERETVE

Svečano otvoren Hostel Livia u Metkoviću

Objavljeno prije

Hostel Livia

24.06. u subotu, otvoren je hostel ”Livia’‘ koji se nalazi u samom centru grada Metkovića u ulici Ivana Gundulića i kao takav, prvi je hostel u dolini Neretve.

Na otvaranju nazočan je bio i gradonačelnik grada Metkovića Dalibor Milan koji je proglasio hostel otvorenim. ”Osim što je Grad Metković dobio dodatne smještajne kapacitete i pojačao svoju turističku ponudu, najvažnije prije svega jest da je ova investicija stvorila prijeko potrebna nova radna mjesta.” – izjavio je u svom govoru gradonačelnik Grada Metkovića.

Kratki program vodila je Matija Vuica koja je najavila govornike – autora likovnog postava samog hostela Stanku Glavinića i voditeljicu hostela Vedranu Tutiš Šimunović. Prema riječima voditeljice, hostel ima 31 ležaj smještenih u 9 tipski različitih soba. Dizajn vizualnog indentiteta osmislila je Dragana Kolobarić dok je dizajn interijera osmislila Darija Glavinić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Hostel ”Livia” zamišljen je kao Boutique hostel i od običnih hostela razlikuje se po intimnom ugođaju, elegantnom dizajnu i tematskom pristupu, dok je kao zaštitno lice hostela izabrana carica Livia zbog priče koja se uz nju veže i same blizine arheološkog nalazišta Narona u Vidu.

Investitor samog projekta je MGA Nekretnine, a u nastavku vam prilažemo galeriju slika sa samog otvorenja hostela ”Livia”.

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije