Ostanimo u kontaktu

SF SAGA 'OTOK ANĐELA'

Suzana Crnčević predstavila svoj prvijenac, roman ‘Otok Anđela: novi svijet’

Objavljeno prije

Suzana Crnčević, knjiga Otok Anđela: novi svijet

Knjiga Otok Anđela: novi svijet, autorice, mlade Metkovke Suzane Crnčević, predstavljena je večeras u Gradskoj knjižnici Metković. Riječ je o uzbudljivom romanu, prvom dijelu SF sage Otok Anđela, koji govori o planetu nakon Apokalipse, sišli su anđeli i rađa se Novi svijet.

Događaj je vodila ravnateljica Knjižnice Vesna Vidović, a podršku mladoj autorici došle su pružiti njene dvije sestre Ivona i Antonija te suprug Dalibor.

Suzanin uzor je J. K. Rowling, a ljubav prema pisanju rodila se nakon čitanja uzbudljivog ciklusa romana o Harryju Potteru, koji ju je potaknuo da i sama otkrije svoj talent prema književnosti te hrabro, uz pomoć samo svoje obitelji, najviše supruga koji je i financijski podržao ovaj roman, svoj uradak prezentira publici. Ta njezina odvažnost je rezultirala jednim sjajnim SF uratkom, od 400 strana, čija se radnja odvija na planeti nakon nakon Apokalipse. U glavnim ulogama su anđeli, njih trinaest, koji nose imena grčkih mitoloških bića, a zapravo utjelovljuju osobe iz autoricine najbliže okoline.

Za više detalja ipak ćete morati kupiti ovu uzbudljivu knjigu, prvu od četiri dijela, koja vam za samo 80 kuna pruža vrlo slojevitu, slikovitu i uzbudljivu radnju.

Čestitamo Suzani na odvažnosti i sjajnoj knjizi te se veselimo sljedećim susretima i novim nastavcima koje s nestrpljenjem očekujemo.

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije