Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

OBAVIJEST

Preostalo još besplatnih kompostera

Objavljeno prije

komposteri-za-smece

Čistoća Metković će tijekom travnja dijeliti kompostere građanima koji posjeduju okućnicu na području Grada Metkovića, a  koji su ispunili i dostavili anketni upitnik.

Za ovaj pilot projekt nabavljeno je 100 kompostera, od čega će 15 kompostera biti podijeljeno vrtićima i školama, dok ćemo ostatak podijeliti našim korisnicima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

22. travnja 2014. – Iz Gradske Čistoće d.o.o. napominju kako je ostalo još nepodjeljenih besplatnih kompostera!

Svi zainteresirani mogu se javiti u prostorije društva od srijede, 02.04.2014., gdje će dobiti upute o korištenju kompostera, te potpisati zapisnik o preuzimanju kompostera.

GALA HOME 740px

Oni koji još uvijek nisu dostavili ispunjeni anketni upitnik, isto moraju učiniti u što kraćem roku kako bi mogli sudjelovati u ovom projektu.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije