Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OBRAZOVANJE

Srednjoškolci u klupe, osnovnoškolci nastavljaju online

Gimnazijalci i srednjoškolci od ponedjeljka u školama, osnovnoškolci nastavljaju online nastavu

Objavljeno prije

Temeljem procjene epidemiološke situacije, koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije COVID- 19 (učenici i djelatnici u izolaciji i samoizolaciji), a prema Odluci Stožera civilne zaštite Grada Metkovića, nastava u Gimnaziji Metković od 31. siječnja 2022. godine, uz poštivanje epidemioloških mjera organizirati će se na sljedeći način:

  • učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda nastavu pohađaju u školskim učionicama (model A)
  • nastava će biti organizirana po postojećem rasporedu nastavnih sati – inačica B (drugi i treći razredi – prijepodnevna smjena, a prvi i četvrti razredi – poslijepodnevna smjena).

Učenici Srednje škole Metković, kao i dosada, nastavu će, također, pohađati u školskim klupama.

Za razliku od srednjih škola, metkovske osnovne škole nastavljaju s online nastavom.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za sve učenike od 1. do 8. razreda matične škole OŠ Stjepana Radića nastava se održava prema Modelu C, tj. online.

  • za učenike posebnih razrednih odjela i posebnih odgojno-obrazovnih skupina nastava se održava prema Modelu A (u školi)
  • Za učenike područnih škola  u Bijelom Viru i Mliništu nastava se održava prema Modelu A (u školi)

U Osnovnoj školi don Mihovila Pavlinovića za sve učenike od 1. do 8. razreda nastava se nastavlja odvijati po modelu C, odnosno online. Online nastavu će imati i učenici u područnim školama. Nastava će se odvijati po uobičajenom rasporedu i putem aplikacije Teams ili ostalih načina komunikacije dogovorenih s učiteljima.

DAN POLICIJE

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska osvojila prvo mjesto na malonogometnom turniru

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Povodom Dana policije na Plitvičkim jezerima odigran je malonogometni turnir na kojem je nastupilo 10 ekipa iz  policijskih uprava u Republici Hrvatskoj i MUP-a, a u finalu su se susrele Dubrovačko-neretvanska i ekipa MUP-a.

Pobjedu je odnijela ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske rezultatom 2:1 čime je postala peterostruki osvajač policijskog turnira.
Pored osvojenog prvog mjesta za najbolje pojedince turnira proglašen je Josip Stjepanović policijski službenik Policijske postaje Ston.

Pobjednička ekipa se sastojala od 8 policijskih službenika: Mate Ostojić, Ivan Marković, Robert Pijević i Pavo Čančar iz Postaje granične policije Metković, Tomislav Domić iz Policijske postaje Ploče, Boris Pavković i Dragan Volarević iz Interventne jedinice policije, već spomenuti Josip Stjepanović iz Policijske postaje Ston, a vođa ovog uspješnog tima bio je Jurica Volarević policijski službenik Interventne jedinice policije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Samo natjecanje se odigralo kroz kup sistem i repesaž. U polufinalu se igralo s Policijskom upravom ličko-senjskom koju su dobili rezultatom 5:2.
Kroz cijeli turnir ekipa je uz vrhunske nogometne vještine pokazala ustrajnost, požrtvovnost i kolegijalnost što je rezultiralo još jednim pobjedničkim pokalom.

U ime svih djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ovim putem želimo uputiti čestitke kolegama na osvojenom prvom mjestu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije