Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PROJEKT 'PLANT HEALTH'

Srednja škola Metković domaćin Erasmus plus mobilnosti

Objavljeno prije

U Srednjoj školi Metković od 4. do 11. prosinca održava se četvrta mobilnost u okviru Erasmus plus projekta “Plant Health”.

Na radionicama, predavanjima i terenskoj nastavi sudjeluje 35 učenika i nastavnika iz Njemačke (Bremen), Litve (Kaunas), Turske (Akhisar), Portugala (Cascais) i Slovačke (Čadca). U projektnim aktivnostima sudjeluje i 15 učenika Srednje škole Metković pod mentorstvom profesora Petra Nikolića, voditelja projekta u Srednjoj školi Metković.

Prvi dan organizirana je radionica u Prirodoslovnom muzeju te terenski obilazak Predolca i Metkovića. Goste je srdačno, u ime gradonačelnika Metkovića, pozdravila i Magdalena Medar Ujdur, direktorica Turističke zajednice Metković. Drugi dan mobilnosti planirane su radionice, predavanja u školi na temu bioraznolikosti i zdravlja biljaka.

Zanimljiva je informacija da je Srednjoj školi Metković ovaj projekt treća projektna suradnja s turskom školom iz Akhisara i druga suradnja s njemačkom školom iz Bremena.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije