Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

DRAMSKA IZVEDBA

Snjeguljica i sedam patuljaka u Gimnaziji Metković

Objavljeno prije

Gimnazija Metković, Snjeguljica i sedam patuljaka

Maturanti 4.B razreda; Stipe Baćilo, Ana Barbir, Marija Brečić, Blaž Bulum, Andrea Dominiković, Antonio Galov, Antonio Ilić, Katarina Ivanković, Anamarija Jakić, Roberto Jerković, Darka Jukić, Nikola Jurković, Lea Kaleb, Nikolina Knežević, Anamaria Krtalić, Lara Leontenko, Lucija Leontenko, Ante Manenica, Hrvoje Maslać, Borna Nikolić, Veronika Paponja, Roko Petrov, Andrijana Plećaš, Marko Popović, Ana Prkačin, Antonija Stanić, Petra Ujdur i Tin Ujdur su sa svojom razrednicom Svjetlanom Bebić upriličili bajku Snjeguljica i sedam patuljaka koju su pred same zimske školske praznike u Gimnaziji Metković izveli na njemačkom i hrvatskom jeziku.

Nakon dramske izvedbe hip-hop skupina Gimnazije Metković u sastavu: Ivana Bunoza, Petra Ivić, Ivan Bajo i Zvonimir Radić prikazala nam je tu istu bajku na svoj način u plesnom ritmu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Time su učenici Gimnazije Metković još jedanput dokazali kako je njihov projekt na njemačkom jeziku „Bajke“ opravdani nositelji Certifikata za inovativnost u području učenja i podučavanja jezika „Europska oznaka jezika“ kojeg su im u Zagrebu 26. rujna 2014. dodijelili Agencija za mobilnost i programe EU i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije