Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

MATURANTI, GLAVU GORE I BUĐENJE !

Siječanj je za mudrije prekretnica

Objavljeno prije

Malo po malo i evo nas već na kraju polugodišta. Bablje ljeto, predah od raznih pandemija i staro normalno zaljuljalo je naše srednjoškolce. Mozak na pašu.

A sad opet, zima je pred vratima, božićne radosti. Ajde, ima još malo mjesta za opuštanje. No…već početkom drugog, a ujedno i zadnjeg srednjoškolskog polugodišta mora početi buđenje i triježnjenje maturanata pred ozbiljne životne izazove. A prvi takav je već test kojim se radi selekcija boljih od lošijih u odabiru željenog studija i akademskog života. Pričamo, naravno, o državnoj maturi.

Nakon nove godine nema više mjesta drijemanju i oklijevanju, već treba zasukati rukave i početi dobro raditi na ostvarenju svoga cilja. Uspješno, ali ipak prije svega suvereno polaganje državne mature znači upis željenog fakulteta i bolju budućnost. Srećom, na tom putu i pothvatu maturanti pomoć, usmjeravanje i stručno znanje mogu dobiti u Sveznalici, našem uspješnom pripremnom centru.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Pripreme za maturante počinju već u siječnju i traju do travnja. Dakle, na vrijeme se može početi i u miru raditi predano kroz drugo polugodište kako bi se ostvario željeni cilj. Kako su pripreme u Sveznalici već dobro prepoznate i tražene i puno dalje od Metkovića, a mjesta ograničena, ne bi bilo loše pokucati prije Djeda Božićnjaka na njihova vrata i rezervirati svoje mjesto. To možete učiniti online na www.sveznalica.hr ili pozivom na broj 099/6676-838. A tko zna, možda svoje pripreme i nađete ispod bora :).

Dakle, maturanti, glavu gore i buđenje, pripreme počinju ubrzo, već u siječnju!

Sveznalica 7400xXpx

Centar za poduku Sveznalica

NAJAVLJUJEMO

U četvrtak gitaristički koncert Srđana Bulata u GKS-u Metković

Objavljeno prije

U Galeriji GKS-a Metković u četvrtak, 7. prosinca s početkom u 19:30 gitaristički koncert će održati Srđan Bulat. Ulaz je slobodan.

Srđan Bulat koncertni je umjetnik posebne scenske izražajnosti. Osvojio je najviše nagrade na gotovo svim najprestižnijim svjetskim natjecanjima za klasičnu gitaru te je svirao kao solist sa Zagrebačkom filharmonijom, Splitskim komornim orkestrom, Dubrovačkim simfonijskim orkestrom i dr. Izvest će solistički recital na klasičnoj gitari sa programom skladatelja 19. i 20. stoljeća.

Organizator koncerta je Ustanova za kulturu i sport Metković, a održava se uz potporu Grada Metkovića i Dubrovačko-neretvanske županije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije