Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

10. NARAŠTAJ GIMNAZIJE METKOVIĆ

‘Šezdesetosmaši’ proslavili 50. obljetnicu mature

Objavljeno prije

Foto: metkovic.hr/ Foto 'Veraja'

Foto: metkovic.hr/ Foto ‘Veraja’

Bila je to burna godina kada su maturirali. Dogodilo se Praško proljeće, u Vijetnamu se dogodio My Lai, ubijeni su Martin Luther King i Robert F. Kennedy, U Meksiku je na Olimpijadi Bob Beamon udalj skočio 8,90, a jugoslavenski vaterpolisti u finalu pobijedili Ruse i osvojili zlato, u SAD-u je za predsjednika izabran Nixon. Bila je to i godina djece cvijeća, rock-festivala, godina u kojoj je rođena predsjednica Grabar-Kitarović, nogometaši Boban i Šuker, Gibonni…

Maturanti 10. naraštaja Gimnazije Metković, njih dvadeset dvoje, prošloga su se petka okupili na proslavi 50. obljetnice mature. Prije svečane večere u Restoranu Tabakera prisjetili su se devetoro svojih preminulih kolegica i kolega, kao i razrednika Miće Martića i Mladena Scipionija, te na groblju za njih položili cvijeće.

Proslava mature, koja god obljetnica bila, događaj je kada se u bivše školske kolege vrati onaj duh zajedništva, zaboravlja se na godine i vraća se u mladost. Naravno, tome pridonose i stare fotografije pa se uz smijeh komentira frizura, moda, prepričavaju se dogodovštine iz razreda, s ekskurzije…

preneseno s metkovic.hr

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije