Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

ZDRAVSTVO U DOLINI NERETVE

S radom započeo zdravstveni punkt za posebna dežurstva, a najavljeni i dolasci specijalista

Objavljeno prije

S radom je započeo zdravstveni punkt za posebna dežurstva liječnika obiteljske medicine u zdravstvenoj stanici u Opuzenu.

Liječnici iz Domova zdravlja Metković i Opuzen pružat će zdravstvenu skrb subotom s radnim vremenom od 15 do 20 sati te nedjeljom i blagdanom od 8 do 20 sati.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Liječnici obiteljske medicine će potpisati ugovore za rad u zdravstvenom punktu vikendom i blagdanima, a obavljat će iste usluge kao inače. Tako će pacijenti moći doći na pregled, uzeti recept ili uputnicu.

Od utorka, 19. ožujka započinju dolasci specijalista iz Opće bolnice Dubrovnik u Dom zdravlja Metković.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Pored već postojećih specijalista koji dolaze u Dom zdravlja Metković će tako dolaziti specijalisti kirurg, kardiolog i logoped u drugu smjenu.

ROKO TOLIĆ 740/300px

TOLIĆ I ERAK BORAVILI NA KORČULI

Roko Tolić: Županija mora biti partner i pružati pomoć svim općinama i gradovima

Objavljeno prije

Nezavisni kandidat za dubrovačko – neretvanskog župana, Roko Tolić, u pratnji kandidatkinje za zamjenicu, Maje Erak tijekom utorka i srijede, boravio je na otoku Korčuli.

Prilikom posjeta nezavisni kandidat za župana, Roko Tolić, susreo se sa stanovnicima općina Žrnovo, Čara, Smokvica, Blato, Vela luka, Lumbarda te grada Korčule. Stanovnici navedenih općina izvijestili su nezavisnog kandidata za župana, Roka Tolića, o mnogobrojnim problemima s kojima se susreću u svakodnevnom životu na ovom otoku.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Loša prometna povezanost otoka s kopnom kao i neadekvatna mreža autobusnih linija na otoku, neadekvatna školska infrastruktura, loša procijepljenost i visoka cijena testiranja na korona virus te problem zbrinjavanja otpada istaknuti su kao neki od trenutačno najvećih problema otoka Korčule.

Osim problema koji znatno utječu na kvalitetu života stanovnika Korčule, predstavnici pojedinih općina istaknuli su i lošu, odnosno ne postojeću komunikaciju s tijelima Županije.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Roko Tolić je istaknuo kako Županija mora biti partner svim svojim općinama i gradovima i kao takva pružati maksimalnu logističku pomoć u svim projektima koji za cilj imaju razvoj i napredak pojedinog kraja kao i poboljšanje svakodnevne kvalitete života svih.

„Vjerujem da ću sa svojim timom snažno pokrenuti te procese integracije da Dubrovačko – neretvanska županija ne bude rep Hrvatske, već stvarno početak. Moj tim je sposoban i kompetentan da našu županiju pozicionira kao najuspješniju. Što bi ona trebala i mogla biti. Svi mi to zaslužujemo iz puno razloga. Vrijeme je da pokrenemo županiju i da ona dobije novo lice“, kazao je Roko Tolić tijekom boravka na Korčuli.

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije