Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZAJEDNICA UDRUGA RODITELJA POGINULIH BRANITELJA U METKOVIĆU

Roditelji poginulih branitelja i gradonačelnik Dalibor Milan položili vijence pred Spomenikom braniteljima

Objavljeno prije

Polaganje vijenaca (27)

Danas se u 8:30 u hotelu Narona održao sastanak gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana i njegovih suradnika s podpredsjednikom Hrvatske zajednice udruga roditelja poginulih branitelja iz Domovinskog rata, Nikom Vukovićem, i članovima zajednice, nakon čega su s članovima Udruge roditelja i udovica poginulih hrvatskih branitelja iz grada Metkovića i braniteljskih udruga iz Metkovića položili vijence i zapalili svijeće pred Spomenikom poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu na Trgu Kralja Tomislava.

Niko Vuković, koji je u Metković stigao u ime predsjednice Hrvatske zajednice udruga roditelja poginulih branitelja iz Domovinskog rata, Lucije Kober, predsjednik je i Udruge poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Dubrovnika te kaže da je Metković jedno od mjesta koje su predstavnici udruga iz cijele Hrvatske odlučili posjetiti.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

– Hrvatska zajednica udruga roditelja poginulih branitelja iz Domovinskog rata, koja broji oko 50 udruga, svake godine ima po tri zajednička programa, a ovo je jedan od njih. Ove godine smo odlučili doći baš ovdje i posjetiti i Međugorje i druga mjesta na ovome području, a ovdje su samo predsjednici udruga. Jedan smo program već ostvarili, ovo je drugi program, treći program bit će za otprilike mjesec dana na nekom drugom mjestu. Ne zna se točno, ali ćemo i taj program zajednički provesti – rekao je Vukovć.

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije