Ostanimo u kontaktu

VIDEOPREZENTACIJA PROJEKATA GRADA METKOVIĆA

Realizirani i započeti projekti u vrijednosti od gotovo 50 milijuna kuna, uskoro raspisivanje javne nabave za Aglomeraciju Metković u iznosu 448 milijuna kuna

Objavljeno prije

U Gradu Metkoviću se u proteklom razdoblju aktivno radilo na planiranju, pripremanju, apliciranju i realizaciji brojnih projekata. Rezultat toga je da su realizirani i započeti projekte u vrijednosti gotovo 50 milijuna kuna, a uskoro se očekuje i raspisivanje javne nabave za Aglomeraciju Metković u vrijednosti 448 milijuna kuna. – najavljuje u Facebook objavi gradonačelnik Dalibor Milan i donosi kratku videoprezentaciju u kojoj su prezentirani najznačajniji projekti.

NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Ukida se zabrana rada trgovina nedjeljom

Objavljeno prije

Nacionalni stožer Civilne zaštite u utorak je objavio da se zbog povoljne epidemiološke situacije ukida zabrana rada trgovina nedjeljom.

– Zbog povoljne epidemiološke situacije izmjenom Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ukida se zabrana rada nedjeljom, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera i posebnih uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, – priopćio je Stožer.

Pored odluke o dopuštenju rada trgovinama nedjeljom Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je i da će tržnice moći prodavati cvijeće, ali i sve druge proizvode koji su se prodavali i prije ograničenja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije