Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

PRVENSTVO HRVATSKE U MARATONU U KAJAKU I KANU NA MIRNIM VODAMA

Privremeno se zabranjuje parkiranje na Velikoj rivi od Spomenika prema Lučkom mostu

Objavljeno prije

Obavještavaju se građani da će zbog održavanja Prvenstva Hrvatske u maratonu u kajaku i kanu na mirnim vodama, dana 17. i 18. srpnja privremeno biti zabranjeno parkiranje na Velikoj rivi od Spomenika prema Lučkom mostu.

Također se obavještavaju građani da će dana 19. i 20. srpnja privremeno biti zabranjeno parkiranje u Gradskom parku i ispred Hotela Narona zbog održavanja sajma povodom proslave Svetog Ilije, Dana Grada Metkovića.

Mole se vlasnici motornih vozila da u navedenom vremenskom razdoblju ne parkiraju svoja vozila na navedenim lokacijama, te ujedno za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije, kao i korištenje obilaznih pravaca

GRAD METKOVIĆ

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

42 nova slučaja zaraze koronavirusom, pet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 42 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 23 osobe muškog i 19 osoba ženskog spola: 12 iz Dubrovnika, osam iz Stona i Župe dubrovačke, pet iz Metkovića, dvije iz Konavala i Korčule te jednoj iz Janjine, Kule Norinske, Opuzena, Orebića i Ploča.

Izliječeno je 48 osoba: 18 iz Dubrovnika, osam iz Konavala, šest iz Župe dubrovačke, pet iz Blata, četiri iz Metkovića i Stona, dvije iz Ploča te jedna iz Konavala.

26 ima utvrđenu epidemiološku vezu

U posljednja 24 sata obrađena su 864 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 133 780 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus. Četiri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 1116 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 940 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije