Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

PODUZETNIČKI INKUBATOR U PLOČAMA

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Chat GPT – budućnost danas’

Umjetna inteligencija će promijeniti svijet kakvog poznajemo. Ne propustite ovu priliku i unaprijedite svoje poslovanje s ChatGPT-om!

Objavljeno prije

Svaki korak prema digitalizaciji je korak bliže uspjehu, a jedan od najnovijih trendova je razvoj umjetne inteligencije. Ova tehnologija je budućnost i važno je biti pripremljen za njezino korištenje.

Jedan od najnovijih dostignuća u ovoj sferi je Chat GPT, sustav koji koristi generativne modele kako bi odgovorio na korisnička pitanja ili pružio podršku putem online chatova.

Kako biste naučili više o ovom inovativnom alatu i iskoristili njegove mogućnosti u povećanju razine produktivnosti, inovativnosti i konkurentnosti, Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu edukativnu radionicu na temu Chat GPT – budućnost danas.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Termin: 21.03.2024. u 10:00 sati
Lokacija: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče
Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Radionicu će voditi Mato Brautović, redoviti profesor na Odjelu za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku, specijaliziran je za nove informacijsko-komunikacijske tehnologije, digitalne metode, online novinarstvo i odnose s javnošću. Tijekom 2009./2010., stekao je dodatno znanje na University of Florida i The Poynter Institute u SAD-u putem Fulbright Visiting Scholar programa. Gostujući je predavač na brojnim međunarodnim sveučilištima, a izabran je i za člana Izvršnog odbora Europskog digitalnog medijskog opservatorija. Njegova stručnost čini ga izvrsnim predavačem na temu primjene ChatGPT u poduzetništvu, spajajući komunikacijsko znanje s naprednim tehnologijama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Radionica će obuhvatiti pisanje upita za ChatGPT, primjenu ChatGPT u poslovanju (komunikacija s klijentima, analiza tržišta, generiranje sadržaja), demonstraciju upotrebe ChatGPT i strategije za odgovornu upotrebu. Također, dio radionice će biti rad u grupama kroz brainstorming i dijalog o mogućim primjenama u specifičnim industrijama.

Kako biste lakše savladali praktični dio radionice, poželjno je da donesete prijenosno računalo.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/P8UCauCTbZrat5f58
– maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr
– telefona: 020/325-594 ili 099/212 9765

Umjetna inteligencija će promijeniti svijet kakvog poznajemo. Ne propustite ovu priliku i unaprijedite svoje poslovanje s ChatGPT-om!

GRADSKI PARK METKOVIĆ

Otvoren 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

U Gradskome parku otvoren je 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’.

Nakon nastupa mlađe skupine KUD-a Metković, posjetitelje je pozdravio predsjednik Zajednice braniteljskih zadruga Mijo Vukušić koji je ujedno i otvorio Sajam.

Inače, cilj Sajma je afirmiranje malih proizvođača s ruralnih područja, posebice onih uključenih u ekološku poljoprivrednu proizvodnju te svih onih koji izlažu različite rukotvorine. Sajam organizira Udruga Dobra, Zajednica braniteljskih zadruga te Modrozelena zadruga, a možete ga posjetiti tijekom dana.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije