Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UOSI PRIJATELJ

Prijatelji zaposlili prvu osobu s invaliditetom i visokim obrazovanjem

Objavljeno prije

Foto - UOSI Prijatelj - Facebook (2)

Ispunjavajući svoje ciljeve, a to je između ostalog i zapošljavanje osoba s invaliditetom, danas smo u našoj Udruzi zaposlili Anu Sršen, djevojku sa invaliditetom.

Sveznalica 7400xXpx

Par riječi o Ani: Ana Sršen osoba s invaliditetom rođena 1994. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Opuzenu. Potom upisuje studij ekonomije smjer financije i računovodstvo na Ekonomskom fakultetu u Dubrovniku. Tokom studiranja više puta je nagrađivana kao marljiv i predan student od strane dekana. U 24-oj diplomirala.

Može se!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dugogodišnji je član Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj Metković. Ana je prva osoba sa invaliditetom i sa visokim obrazovanjem koju smo zaposlili u našoj Socijalnoj grupi. Prva, a nadamo se, i garantiramo, ne i posljednja.

Mi u Udruzi Prijatelj smo ponosni što smo ovim činom ovu djevojku uključili u svakodnevni život, što smo joj stvorili preduvjete da svojim radom pokaže što je naučila tijekom školovanja, da svojim znanjem pomogne potrebite, da ohrabri mnoge djevojke i mladiće sa teškoćama u razvoju da nastave školovanje i postanu visoko obrazovani osobe.

Ipak ima jedno ali!!! Ali ako im mi iz udruga osoba s invaliditetom i nacionalnih savaeza ne stvorimo okvire za zapošljavanje pokazat ćemo im da su se uzalud školovali. Zato drage kolege, predsjednici udruga osoba s invaliditetom i vi u savezima udruga, otvorite svoja vrata i radna mjesta mladima poput naše Ane. Pokažimo svojim primjerom na samo Anama nego i potencijalnim poslodavcima na tržištu rada da smo sposobni i da hoćemo i možemo.

A možemo ako hoćemo! Zašto smo osnovani?

Tekst/Foto: Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj / Facebook

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije