Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

PRIMAKAO SE KRAJ 4. SEZONE MTKVIZA

Pozivaju se sve ekipe na sudjelovanje u posljednjem kolu jer slijede zahvalnice i nagrade uz prigodni domjenak

Objavljeno prije

Bliži se kraj još jedne sezone MTKviz lige. U razgovoru s organizatorima ovog najpoznatijeg metkovskog pub kviza, Nikolom Jelašom i Vinkom Vukovićem – Liskom, doznajemo da je 4. MTKkviz liga došla do samog kraja, preostaje se odigrati posljednje kolo, koje je na rasporedu 20. veljače u 19:30 sati u CB Ćakula.

Shodno tome, organizatori ovim putem pozivaju sve ekipe koje su sudjelovale u bilo kojem kolu ove sezone da dođu na završno natjecanje jer su za svaku ekipu pripremili zahvalnice i prigodne nagrade, a u timeoutu kviza biti će organiziran i mali domjenak.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Kao razlog ranijeg završetka ove kvizaške sezone naveli su obaveze prema pokladnom društvu i organizaciji maškarskih svečanosti, nakon čega slijedi nastavak kviza jer zaista postoji veliki interes.

Također, u razgovoru doznajemo da slijede neke moguće preinake u samoj organizaciji natjecanja. Moguće je da se neće igrati liga, nego epizoda po epizoda, o čemu ćemo vas svakako izvijestiti u narednim objavama. A za sada samo prenosimo zahvale svim sponzorima koji su uz njih bili svih dvanaest kola te Tabakeri i Ćakuli na gostoprimstvu.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

 

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije