Ostanimo u kontaktu

SV. MIHOVIL

Povodom Dana policije policijski službenici PP Metković posjetili Dječji vrtić Leut

Objavljeno prije

Dan policije u Dječjem vrtiću leut

Foto: metkovic.hr

Povodom proslave Dana policije jučer, 29. rujna policijski službenici Policijske postaje Metković Ivana Bajo i Ivica Ćulić posjetili su Dječji vrtić Leut u Metkoviću. Uz pomoć teta iz vrtića djeca su za tu prigodu izradila policijske kape od papira i uz prigodne recitacije i pjesme uveličali proslavu Dana police. Kroz druženje s policijskim službenicima djeca su saznala puno korisnih informacija o policijskim poslovima, prometnim pravilima, kretanju pješaka u prometu kao i obvezi korištenja auto sjedalice, a na kraju druženja prigodno su ih darovali prometnim slikovnicama.

Zahvaljujemo se ravnateljici Nadi Pažin, tetama i djeci vrtića Leut koji su nam na najljepši način uveličali proslavu Dana policije, ističu djelatnici PP Metković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije