Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

VELIK USPJEH UDRUGE PRIJATELJ IZ METKOVIĆA

Potpisan Ugovor za deset novih asistenata za osobe s invaliditetom, Udruga ih sada broji respektabilnih 24

Objavljeno prije

UOSI Prijatelj, Ante Puljevic

Foto: uosim.hr

Jučer je u Zagrebu, u Ministarstvu socijalne politike i mladih, gosp. Ante Puljević, predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj iz Metkovića, potpisao ugovore za deset novih asistenata za osobe s invaliditetom. Valja napomenuti da program asistenata za osobe s invaliditetom UOSI Prijatelj koristi još od 2005. godine kada ih je bilo pet, do sada ih je asistiralo 14, a s novi deset Udruga dobiva respektabilnih 24 asistenta.

Nakon potpisivanja ugovora predstavnici Udruge “Prijatelj“ posjetili su Specijalnu bolnicu za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama Goljak, gdje su djeci s poteškoćama u rastu i razvoju poklonili mandarine, šipke i limunove koje su donirali članovi i volonteri Udruge.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Imamo jako dobru suradnju s bolnicom Goljak, gdje često znamo i naše članove preporučiti za procjenu, odnosno dijagnostičko terapijsku obradu. Željeli smo ovim malim znakom pažnje, zahvaliti cijelom osoblju bolnice Goljak, a najviše razveseliti djecu koja se trenutno nalazila na smještaju. U razgovoru s osobljem, rečeno nam je da imaju dosta djece i roditelja s područja Dubrovačko-Neretvanske županije te smo se u razgovoru svi složili o problemu rane intervencije na području Republike Hrvatske, odnosno važnosti otkrivanja razvojnih poteškoća u što ranijoj dobi djeteta, – istaknuli su iz Udruge Prijatelj.

Čestitamo vodstvu Udruge na upornosti i značaju koji ona ima u sredini u kojoj djeluje, koji za rezultat ima znatno poboljšanu kvalitetu života svojih korisnika.

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije