Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POŠTOVANI ČITATELJI

Sretan Uskrs želi Vam Metković NEWS

Objavljeno prije

Uskrs je blagdan koji je za kršćane duboka istina i temelj vjere, ali ujedno i obiteljski blagdan u kojem prevladava obiteljsko zajedništvo.

Nažalost, zbog pandemije korona virusa mnogi od nas neće moći posjetiti svoje ‘stare’, svoje djedove i bake, roditelje, svoje najmilije… zato ovog Uskrsa budimo uz njih u svojim mislima, u svojim molitvama.

Blagdan je to kojim se slavi život i radost življenja, stoga u nadi da će Blagdan Kristova Uskrsnuća u naše obitelji unijeti utjehu, nadu i radost te nas potaknuti na promišljanja o vrijednosti ljudskog života, poštivanju i uvažavanju, ali i praštanju, o pobjedi dobra nad zlom… poštovani čitatelji, svima vama uredništvo portala Metković NEWS želi sretan i blagoslovljen Uskrs!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DAN POLICIJE

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska osvojila prvo mjesto na malonogometnom turniru

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Povodom Dana policije na Plitvičkim jezerima odigran je malonogometni turnir na kojem je nastupilo 10 ekipa iz  policijskih uprava u Republici Hrvatskoj i MUP-a, a u finalu su se susrele Dubrovačko-neretvanska i ekipa MUP-a.

Pobjedu je odnijela ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske rezultatom 2:1 čime je postala peterostruki osvajač policijskog turnira.
Pored osvojenog prvog mjesta za najbolje pojedince turnira proglašen je Josip Stjepanović policijski službenik Policijske postaje Ston.

Pobjednička ekipa se sastojala od 8 policijskih službenika: Mate Ostojić, Ivan Marković, Robert Pijević i Pavo Čančar iz Postaje granične policije Metković, Tomislav Domić iz Policijske postaje Ploče, Boris Pavković i Dragan Volarević iz Interventne jedinice policije, već spomenuti Josip Stjepanović iz Policijske postaje Ston, a vođa ovog uspješnog tima bio je Jurica Volarević policijski službenik Interventne jedinice policije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Samo natjecanje se odigralo kroz kup sistem i repesaž. U polufinalu se igralo s Policijskom upravom ličko-senjskom koju su dobili rezultatom 5:2.
Kroz cijeli turnir ekipa je uz vrhunske nogometne vještine pokazala ustrajnost, požrtvovnost i kolegijalnost što je rezultiralo još jednim pobjedničkim pokalom.

U ime svih djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ovim putem želimo uputiti čestitke kolegama na osvojenom prvom mjestu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije