Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKO KULTURNO SREDIŠTE

Postavljene nove stolice na katu kazališne dvorane GKS-a

Objavljeno prije

Završeni su radovi na projektu kupnje i ugradnje novih kazališnih stolica na katu kazališne dvorane Gradskoga kulturnog središta Metković.

U sklopu radova uklonjene su postojeće stolice, sanirana je drvena podloga na koju je ugrađena nova LED rasvjeta te su kupljene i postavljene nove stolice. Ukupna vrijednost projekta je oko 500 tisuća kuna, a financiran je sredstvima Ministarstva kulture i medija RH te Grada Metkovića.

– Projekt je nastavak ulaganja u kulturne objekte kojima upravlja Ustanova za kulturu i sport Metković, a kojim su stolice na katu kazališne dvorane GKS-a promijenjene po prvi put otkako su 1977. godine postavljene, – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

OVOGODIŠNJI UROD 40 TISUĆA TONA

Sastanak ministrice Vučković i župana Dobroslavića s gradonačelnicima iz doline Neretve i članovima Povjerenstva za mandarine

Objavljeno prije

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković i župan Nikola Dobroslavić održali su u Opuzenu sastanak s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom, gradonačelnikom Opuzena Ivanom Matagom i članovima Povjerenstva za mandarine.

Na sastanku je riječi bilo o ovogodišnjim procjenama uroda, koje iznose 40 tisuća tona, i Akcijskom planu suzbijanja sredozemne voćne muhe, a u sklopu sastanka lokalnim proizvođačima održana je prezentacija o prednostima udruživanja u proizvođačke organizacije, kao najbrži put do isplativijeg poslovanja.

‘Proizvođači mandarina, kao i svi hrvatski poljoprivrednici, djeluju u uvjetima dugotrajnih i višestrukih poremećaja, stoga će Ministarstvo poljoprivrede i ovom sektoru nastaviti pružati pomoć i po potrebi dodatno reagirati’, istaknula je ministrica Vučković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po završetku sastanka, ministrica i župan Dobroslavić obišli su nasade mandarina lokalnih proizvođača.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije