Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

HUMANITARNA AKCIJA

Popijte Kavu za Pava u Ćakuli i Supercaffeu

Objavljeno prije

Pavo Hađija

Još traje hvale vrijedna akcija koju već neko vrijeme provodi metkovska Torcida, tijekom koje skupljaju novčanu pomoć za liječenje teško stradaloga Pava Hađiju.

Akciji su se pridružili i metkovski kafići Ćakula i Supercaffe. Sutra (srijeda, 14. siječnja) u Ćakuli, a prekosutra (četvrtak, 15. siječnja) u Supercaffeu će se u vremenu od 14 – 19 sati provoditi akcija Kava za Pava. Cjelokupan iznos od svake popijene kave u Ćakuli i u Supercaffeu bit će uplaćen na račun Pava Hađija za njegovo liječenje u inozemstvu. Dođite, uživajte u toploj kavi i pomozite stradalom mladiću.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije