Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

Dan udruge 4. gardijske brigade

Položeni vijenci i upaljene svijeće u spomen poginulim braniteljima

Objavljeno prije

Skromno i dostojanstveno veterani 4. gardijske brigade, podružnice za Dubrovačko-neretvansku županiju, obilježili su 1. lipnja dan udruge prisjetivši se na današnji dan 1991. godine prvog postrojavanja gardista.

Sinoć je u crkvi sv. Ilije u Metkoviću održana sveta misa za poginule i preminule branitelje. Danas su članovi udruge zajedno sa predstavnicima grada Metkovića, braniteljskim udrugama i obiteljima poginulih branitelja položili vijence i zapalili svijeće kod spomenika hrvatskim braniteljima u Metkoviću.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije