Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

SIGURNOST NA CESTI

Policija pojačala kontrole mopeda i motocikala

Objavljeno prije

Policijski službenici prometne policije su jučer, 17. lipnja, u vremenu od 10 do 18 sati, proveli akciju u prometu usmjerenu na pojačani nadzor vozača mopeda i motocikla, i to na području koje pokriva Postaja prometne policije Dubrovnik, policijske postaje Korčula, Metković i Ploče.

Tijekom trajanja akcije sudionici u prometu zatečeni su u činjenju ukupno 72 prometna prekršaja, od čega su 39 prekršaja počinili vozači mopeda i motocikla. Najbrojniji prometni prekršaji su:  nekorištenje zaštitne kacige – 19, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje – 6, neregistrirani moped/motocikl – 4 i dr. Zbog počinjenih prometnih prekršaja iz prometa je isključeno 11 vozača mopeda i motocikla.

Poradi podizanja razine stanja sigurnosti prometa na cestama i smanjenja stradavanja vozača mopeda i motocikla koji ujedno čine jednu od najugroženijih skupina sudionika u prometu te su vrlo često sudionici prometnih nesreća s najtežim posljedicama, policija će i dalje nastaviti s nadziranjem ove kategorije vozača, ali i  ostalih sudionika u prometu, posebice onih koji grubo krše prometna pravila i propise.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije