Ostanimo u kontaktu

MTKVIZ

Počinje novo kolo MTKviza, prijave u tijeku

Objavljeno prije

Tvorci MTKviza zakazuju novo druženje 27.3. u 19:30 u CB Ćakula. Za sudjelovanje u novom kolu možete se prijaviti na Facebook stranici MTKviza, a na svojoj stranici objavili su zanimljivu najavu:

Uz Blanku i Joška postoji i Perica. Jesu li u rodu, ne znamo, ali i Perica Vlašić bio je vrhunski sportaš. Olimpijac iz Melbournea i Rima i sportaš godine 1953. Kojim se sportom bavio Perica? Ne znate? A znate li ovo – herbicidi protiv korova, insekticidi protiv insekata, fungicidi protiv gljivičnih bolesti, akaricidi protiv grinja, rodenticidi protiv čega? Ni to? A koji je Metkovac bio zadnji krnjeval? Zar ni to ?

E pa dragi ljubitelji MTKviza i svi koji ćete to postati😂 ponovo se družimo 27.3. u 19.30 u CB Ćakula. Odigrat ćemo nekoliko epizoda kviza da razbijemo ovu gradsku dosadu do ljeta. Pozivamo sve zainteresirane (stare i nove) ekipe da se prijave u inbox naše stranice i kako bi sudjelovale u kvizu gdje ćete doznati odgovor na ova gore i brojna druga pitanja. Na stolovima grickalice, pivo, sokovi, ponegdje i pizza, iščitavaju se pitanja s osvijetljenog platna, zbijaju se glave i traže odgovori. Nije lako, nervoza i napor primjetni su, ambicije visoke. Ali, u MTKvizu pobjeđuju svi, jer se iz ĆAKULE svaki put izlazi s novim znanjem.😃

Vidimo se vaš MTKviz tim.

KOKTELI, JEGER PARTY, HOSTESE.....

Još jedan vrhunski vikend je pred nama u Grey&Padrino Clubu

Objavljeno prije

Još jedan ludi vikend u Grey&Padrino Clubu je pred nama, vrhunskim zabava uz koktele započinje već večeras uz svima poznatog DJ Druju i promo cijene pića i koktela, a nastavlja se u subotu uz DJ Andru, DJ Druju, hostese i Jeger party.

Uz bezvremenske hitove i veliki izbor koktela i ovog vikenda naglasak je na NAGRADNINajzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba uz tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite nagrađuje se bocom pića!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Svakako još jedan vrhunski vikend je pred nama, s toga vidimo se u Grey&Padrino Clubu!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije