Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

U TIJEKU SU PRIJAVE

Počeo je rujanski razredbeni postupak na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

Objavljeno prije

Počele su prijave za rujanski razredbeni postupak za upis na sveučilišne preddiplomske studije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru i trajat će do 9. rujna 2022. godine.

Budućim studentima nudi se 10 jednopredmetnih i 11 dvopredmetnih studija od kojih se neki studiraju isključivo jednopredmetno, neki dvopredmetno, dok se određeni mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno. Uzimajući u obzir sve kombinacije, na preddiplomskoj razini moguće je upisati više od 60 različitih studijskih skupina.

Sveznalica 7400xXpx

Razredbeni postupak za upis u akademsku 2022. / 2023. godinu na Filozofskom fakultetu bit će proveden na sljedeći način:
– na Studiju logopedije radi se eliminacijski intervju za utvrđivanje predispozicije za studij, a kandidati kod kojih ne postoji jezična, glasovna i govorna kontraindikacija mogu pristupiti prijamnom ispitu koji se sastoji od testa iz hrvatskog jezika, psihologije i biologije;
– na drugim studijima provjera znanja vršit će se samo ako ima zainteresiranih kandidata za upis u statusu redovitih studenata za koje sredstva osigurava Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa;
– za kandidate koji se žele upisati u statusu redovito uz plaćanje i statusu izvanredno upis će se vršiti na temelju općeg uspjeha iz srednje škole i prosjeka ocjena iz relevantnih predmeta.

Prijave se mogu dostaviti osobno na Fakultet (studentska referada, u vremenu između 10 i 12 sati) i preko online platforme https://upisi.ff.sum.ba uz naknadno dostavljanje izvorne dokumentacije (pri upisu na fakultet).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Više informacija o prijavama, potrebnoj dokumentaciji, razredbenom postupku i razredbenim ispitima može se pogledati na poveznici https://ff.sum.ba/sites/default/files/slike-staticke-stranice/Obavijest%20o%20razredbenom%2C%20rujan%202022..docx.pdf.

Na Filozofskome se fakultetu na godišnjoj razini održava više od 100-tinjak edukativnih, kulturnih i raznih događanja u organizaciji Fakulteta, ali i studentskih udruga čime se potiču studentske izvannastavne aktivnosti koje jačaju njihovu kreativnost i doprinos budućoj stručnoj zajednici za koju se osposobljavaju.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Održane radionice ‘Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je seriju besplatnih predavanja na temu Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?

Predavanja su održana u Pločama, Veloj Luci te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Veloj Luci održano je u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sveznalica 7400xXpx

Na predavanjima je Leo Gamboc, snimatelj, editor i manager Youtube kanala Log House polaznicima približio polaznicima:

∞ Koje su mogućnosti YouTube-a?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

∞ Kako zaraditi objavama videa?

∞ Kako funkcionira algoritam i kako mu se prilagoditi?

∞ a sve to, uz konkretne primjere i studiju slučaja uspješnog youtube kanala

Predavanja su organizirana s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za praćenje u procesu razvoja koncepta njihovog poslovanja.

Pozivamo Vas da se prijavite za primanje obavijesti o planiranim radionicama i otvorenim natječajima prijavom na poveznici. Također, na raspolaganju smo za informiranje i savjetovanje putem telefona 020/418-401, maila czp@czp.hr ili osobno na adresi Vukovarska 16, 4.kat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije