Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

POČELO MASOVNO CIJEPLJENJE U METKOVIĆU

Štimac: Organizirani smo jako dobro, sve službe su na terenu i rade svoj posao

Objavljeno prije

Kako je i najavljeno, Dom zdravlja Metković u suradnji sa liječnicima obiteljske medicine i Zavodom za javno zdravstvo DNŽ ove subote je započeo sa provođenjem masovnog cijepljenja stanovništva u Metkoviću.

Punkt za cijepljenje organiziran je u Školskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, a izvodit će ga posebno organizirani timovi cijepitelja, pod nadzorom epidemiološke službe Metković.

Ravnatelj Doma zdravlja Metković, gosp. Mihovil Štimac u razgovoru nam otkriva kako je ovo prva subota i za danas je pripremljeno 400 doza Pfizer cjepiva, a u narednim danima se nada većem broju cjepiva, kako bi se procijepio što veći broj ljudi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Organizirani smo jako dobro. Imamo tu predstavnike Doma zdravlja Metković, Zavoda za javno zdravstvo, Crvenog križa, tako da su sve službe na terenu i rade svoj posao. Cijepimo po ordinacijama po abecedi, 45 minuta za 44 pacijenta jedne ordinacije, što je nekakav standard koji se u Hrvatskoj primjenjuje, – rekao je Štimac te dodao kako je Sportska dvorana izabrana upravo radi prozračenosti, održavanja socijalne distance te odvojenog ulaza i izlaza.

Potrebno je naglasiti da se na cijepljenje dolazi organizirano, što znači da liječnik obiteljske medicine unaprijed obavještava svoje pacijente o točno određenom terminu cijepljenja.

UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Dana Svaguša nova predsjednica SDP-a Metković, Rade Nikoletić potpredsjednik

Objavljeno prije

Foto: Facebook

Nakon provedenih izbora na općinskim, gradskim i županijskim razinama SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije za predsjednicu Gradske organizacije SDP-a Metković izabrana je Dana Svaguša, a za potpredsjednika Rade Nikoletić.

Izabrana su ostala tijela gradske i županijske razine pa je tako Dana Svaguša izabrana za članicu županijskog odbora, a Krešimir Kuran za člana predsjedništva SDP-a DNŽ. Za predsjednika SDP-a DNŽ izabran je gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević.

Novoj predsjednici SDP-a Metković želimo puno uspjeha u organizaciji rada gradske organizacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GO SDP Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije