Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POČELA 7. SEZONA MTKVIZ LIGE

Pobjedu u prvom kolu odnijela ekipa “Smokovo”

Objavljeno prije

U prepunom Boogiu sinoć je odigrano prvo kolo 7. sezone MTKviz lige u kojem je sudjelovao veliki broj ekipa. Kako pišu organizatori “Ako se po jutru dan poznaje – pred nama je vesela sezona!”.

Pobjedu u prvom kolu odnijela je ekipa “Smokovo” s kojom kreću u novo ligaško natjecanje.

Sveznalica 7400xXpx

Vođeni svojim kapetanima Rokom i Marinom, drugo mjesto su podijelile ekipe “Murga drot” i “Na rubu znanja”, dok su treći bili “Momci iz slatkog kutka” koji su i jedini riješili završni udarac.

Pitanje procijene o katapultu i sladoledu bez problema rješava ekipa “Tetejac” dok nagradu za plasman iznenađenja osvaja ekipa SNTNTN.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

A ako mislite da bolje ne može, da su dotaknuli vrhunac te da su potrošili sva iznenađenja, varate se, jer sljedeći kviz će da bude spektakl, – najavili su iz MTKviz tima uz zahvalu vjernim sponzorima Pizzerija Milano, Ham-Ham, Šabi, Kino Pobjeda, Slatki kutak, Vina Laguna, Dominik ’91 te OPG Jelaš.

PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2023. GODINU

Komunalna infrastruktura u fokusu Općine Zažablje, načelnica Vrnoga razliku planira osigurati kroz HR natječaje i EU fondove

Objavljeno prije

Prijedlog proračuna Općine Zažablje za 2023. godinu iznosi 350.730 eura, a općinski vijećnici te neretvanske općine o njemu će raspravljati na sjednici Općinskog vijeća koja bi se trebala održati 10. prosinca.

Predstavljajući glavne stavke proračuna načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga je rekla kako su najznačajnija ulaganja u kupnju i gradnju komunalne infrastrukture u iznosu od 238.415 eura.

Sveznalica 7400xXpx

– Taj novac planiramo osigurati prijavom na natječaje ministarstava, fondova i programa iz EU. – kazala je Vrnoga.

Prema njezinim riječima, prihodovnu stranu proračuna čine prihodi od poreza u iznosu od 73 tisuće eura, dok sredstva fiskalne decentralizacije iznose 115.600 eura, a kroz pomoći za projekte planiraju osigurati iznos od 138.615 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– U fazi smo pripreme projekta Centra aktivnog turizma Vidonje koji uključuje obnovu stare škole, uz razne popratne sadržaje, primjerice cikloturizam i pješačke staze, pa nam je glavnina sredstava usmjerena na taj projekt. Također, planiramo nastaviti s izgradnjom parkinga ispod groblja u Mliništu, proširenje ceste Vukov klanac – Brestica, te unaprijediti poslovanje kroz digitalizaciju. – rekla je načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga.

Za Južni.hr piše Kate Šutalo Cvjetković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije