Ostanimo u kontaktu

ZIMSKI DELTA PUB KVIZ 3

Pobjeda ‘Ruske tribine’, slijede ekipe ‘Ramandalo’ i ‘Fali V.’

Objavljeno prije

U trećem Zimskom pub kvizu, odigranom u opuzenskom motelu Delta, pobjeda je zasluženo pripala ekipi Ruska tribina, koja je upisala 83,5 boda te su dobili piće od motela Delta i poklon bonove od Amadeus II d.o.o. Ploče.

Drugoplasiranoj ekipi Ramandalo sa 75,5 bodova pripala je jumbo pizza od Fast Food Ljiljana i piće od motela Delta, dok je trećeplasirana ekipa Fali V. sa 66 bodova dobila poklon paket sladoleda Carmel Ice.

U kategoriji lakiluzer, piće za šesto mjesto pripala je ekipi Mitara. Na ovom kvizu sudjelovalo je ukupno 10 kvizaških ekipa.

HRVATSKI BRANITELJI ZAUSTAVILI SU VELIKOSRPSKI NAUM!

Župan Nikola Dobroslavić osvrnuo se na početak agresije na Dubrovnik

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić osvrnuo se na jedan od najtežih dana u dubrovačkoj povijesti, početak agresije u Domovinskom ratu.

”Na današnji je dan, 1. listopada 1991. godine, započeo opći napad JNA i srpskih i crnogorskih dobrovoljaca na šire dubrovačko područje. Sramotna epizoda potpuno je i na najzorniji način razotkrila velikosrpski projekt osvajanja hrvatskih teritorija. U toj su nakani opljačkali i spalili Konavle, Župu i Primorje i bacili tisuće granata na povijesnu jezgru Dubrovnika (na popisu UNESCO-a). Naum im zahvaljujući hrvatskim braiteljima nije uspio. Takav im naum nikad neće uspjeti!

Župan
Nikola Dobroslavić”

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije