Ostanimo u kontaktu

SEDMO KOLO MTKVIZA

Pjacari, AVŽ i Smokovo najuspješnije ekipe, mnogo iznenađenja od organizatora, ali i za organizatore

Objavljeno prije

Sinoć je u prepunoj Ćakuli održano sedmo kolo pete sezone MTKviza.

Prva tri mjesta pripala su ekipama Pjacari, AVŽ i Smokovo, s tim da su prve dvije ekipe imale isti broj bodova (830). Tijekom večeri su za natjecatelje pripremljena iznenađenja kao što je bilo i najavljeno, a to su bili fažol koji je pripremio restoran Narenta i sponzoriralo Turističko naselje Klek te pića s OPG-a Jelaš. Tu nije bio kraj iznenađenjima, ali ovaj put iznenađenje je bilo za organizatora Nikolu Jelaša kojem je jučer bio rođendan.

Najuspješnije ekipe su kao i dosad nagrađene bonovima za restorane Narenta, Milano i Ham-Ham te vinima iz Vinarija Begić i Veraja i pićem od cafe bara Ćakula.

U galeriji pogledajte kakva je atmosfera sinoć vladala u Ćakuli i tablicu s bodovima sedmoga kola:

NEW YORK TIMES TRAVEL SHOW

TZ Dubrovačko-neretvanske županije predstavila ponudu u New Yorku

Objavljeno prije

Od 24. – 26. siječnja 2020. godine održao se sajam New York Times Travel Show u izložbenom prostoru Jacob K. Javits u New Yorku.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije već sedmi put nastupa na ovom najvećem sjevernoameričkom turističkom sajmu.

Naš ovogodišnji nastup je bio u sklopu štanda Hrvatske turističke zajednice, koji je veličine 27m2. Uz Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije, na sajmu NYTTS suizlagačka mjesta su imali Turistička zajednica Grada Zagreba, Turistička zajednica Zadarske županije i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

Prvi dan sajma je bio namijenjen isključivo profesionalcima u turizmu kada se nudio veliki izbor seminara o najnovijim turističkim proizvodima, informacije o destinacijama i trendovima putovanja. Druga dva dana otvorena su i za široku publiku i profesionalce.

Na sajmu je sudjelovalo preko 700 izlagača iz 175 različizih zemalja svijeta, a posjetilo ga je oko 35.000 profesionalaca u turizmu.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2019. godini posjetilo 198.227 turista iz SAD (18% više nego godinu ranije), s ostvarenih 546.326 noćenja i porastom od 17% u odnosu na 2018. godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije