Ostanimo u kontaktu

SEDMO KOLO MTKVIZA

Pjacari, AVŽ i Smokovo najuspješnije ekipe, mnogo iznenađenja od organizatora, ali i za organizatore

Objavljeno prije

Sinoć je u prepunoj Ćakuli održano sedmo kolo pete sezone MTKviza.

Prva tri mjesta pripala su ekipama Pjacari, AVŽ i Smokovo, s tim da su prve dvije ekipe imale isti broj bodova (830). Tijekom večeri su za natjecatelje pripremljena iznenađenja kao što je bilo i najavljeno, a to su bili fažol koji je pripremio restoran Narenta i sponzoriralo Turističko naselje Klek te pića s OPG-a Jelaš. Tu nije bio kraj iznenađenjima, ali ovaj put iznenađenje je bilo za organizatora Nikolu Jelaša kojem je jučer bio rođendan.

Najuspješnije ekipe su kao i dosad nagrađene bonovima za restorane Narenta, Milano i Ham-Ham te vinima iz Vinarija Begić i Veraja i pićem od cafe bara Ćakula.

U galeriji pogledajte kakva je atmosfera sinoć vladala u Ćakuli i tablicu s bodovima sedmoga kola:

NESTVARNO LIJEPI PRIZORI S UŠĆA RIJEKE NERETVE

Ako već niste, sad je pravo vrijeme da otkrijete ovaj biser na jugu Hrvatske, uvjerite se i zašto

Objavljeno prije

Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Zovu je prijestolnicom mandarina, zelenom dolinom, hrvatskom Kalifornijom – a ona, slavna i ponosita dolina Neretve, iz godine u godinu s punim pravom privlači sve više domaćih i stranih turista, dok njezini bogati i sočni plodovi te idilični krajolici nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Delta Neretve zapravo je jedina prava delta u Hrvatskoj, a plovidbe tim prekrasnim krajem – i to u izvornom neretvanskom plovilu – lađi – doživljaj je koji se ne zaboravlja, potvrdili su ama baš svi koji su iskusili ovo čarobno iskustvo.

Osim posjeta Pločama, Opuzenu i Metkoviću, najvažnijim gradovima u dolini Neretve, ne smijete propustiti ni kušati vrhunsku gastronomiju ovoga kraja – primjerice, jela od žaba i jegulja s čuvenim neretvanskim brudetom, piše Jutarnji.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije