Ostanimo u kontaktu

LOKALNI IZBORI 2021.

Petrov, Hajvaz i Nikolić pozvali građane da ispune svoju građansku dužnost

Objavljeno prije

Na biračko mjestu u GKS-u jutros su izašli i predsjednik Mosta i kandidat za župana Božo Petrov te Nikica Hajvaz, Mostov kandidat za gradonačelnika Metkovića. Isto je učinio i kandidat za gradonačelnika ispred Domovinskog pokreta, Zvonko Nikolić na svom biračkom mjestu u OŠ don Mihovila Pavlinovića.

Svi kandidat su pozvali građane da ispune svoju građansku dužnost te izaberu kandidate koji će nabolje voditi Metković u narednom četverogodišnjem periodu.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

20 novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata, dvanaest osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom (šest uzvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o osam osoba muškog spola i dvanaest osoba ženskog spola: dvanaest iz Metkovića, četiri iz Ploča, dvije iz Pojezerja, jedna osoba iz Opuzena i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

Izliječene su tri osobe: jedna iz Konavala, jedna iz Opuzena i jedna osoba iz Ploča.

U posljednja 24 sata obrađena su 404 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 81 578 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirana je jedna osoba pozitivna na koronavirus.

U samoizolaciji je 210 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva kršenja mjere samoizolacije, na granici. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 827 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije