Ostanimo u kontaktu

METKOVIĆ DOBIO PRVI KINESKI RESTORAN

Pekinški bistro otvorio svoja vrata

Objavljeno prije

Ljubitelji kineske kuhinje u Metkoviću dolaze na svoje, u Ulici oca Ante Gabrića svoja vrata otvorio je prvi kineski restoran u Metkoviću ‘Pekinški bistro‘.

Bogat izbor kineskih specijaliteta, s pristupačnim cijenama, metkovskim posjetiteljima je ponudila kineska obitelj, s tradicijom u turizmu i ugostiteljstvu, odnedavno nastanjena u Opuzenu.

Pa tako u Pekinškom bistrou možete probati razne slatko-kiselo-ljute specijalitete od piletine i pačetine te rebaraca i morskih plodova pa sve do povrtnih složenaca kakve nudi samo kineska kuhinja.

Svakako jedna nova ideja u Metkoviću koja će zasigurno privući brojne gurmane, ljubitelje istočnjačkih specijaliteta, okusa i mirisa.

Vidimo se u Pekinškom bistrou!

Ponudu specijaliteta možete pratiti i na njihovoj fb stranici Pekinški bistro, a sve informacije dobiti na mob 091 59 40 999.

APSOLUTNA POBJEDA U PRVOM KRUGU

Dalibor Milan zahvalio građanima na potpori: blizu 10 vijećnika i pobjeda od 60% glasova birača – prvi su neslužbeni rezultati

Objavljeno prije

Dalibor Milan  večeras je zakoračio u novi mandat na čelu grada Metkovića, sa zamjenikom Robertom Dokom.

Po prvim neslužbenim rezultatima Milan je osvojio 60 posto glasova za mjesto gradonačelnika te blizu 10 vijećničkih mjesta, što je dosad najbolji rezultat HDZ-a u gradu Metkoviću.

Čestitamo Daliboru Milanu i Robertu Doki i donosimo pobjedničku izjavu…

Po prvim neslužbenim rezultatima za župana DNŽ Nikola Dobroslavić (40%) i Božo Petrov (21%) idu u drugi krug.

Gradsko vijeće Grada Metkovića podijeljeno je na listu HDZ-a sa 52%, Mosta 30% i listu Maše Plećaš Gabrić sa 8%.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije