Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

METKOVIĆ DOBIO PRVI KINESKI RESTORAN

Pekinški bistro otvorio svoja vrata

Objavljeno prije

Ljubitelji kineske kuhinje u Metkoviću dolaze na svoje, u Ulici oca Ante Gabrića svoja vrata otvorio je prvi kineski restoran u Metkoviću ‘Pekinški bistro‘.

Bogat izbor kineskih specijaliteta, s pristupačnim cijenama, metkovskim posjetiteljima je ponudila kineska obitelj, s tradicijom u turizmu i ugostiteljstvu, odnedavno nastanjena u Opuzenu.

Pa tako u Pekinškom bistrou možete probati razne slatko-kiselo-ljute specijalitete od piletine i pačetine te rebaraca i morskih plodova pa sve do povrtnih složenaca kakve nudi samo kineska kuhinja.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Svakako jedna nova ideja u Metkoviću koja će zasigurno privući brojne gurmane, ljubitelje istočnjačkih specijaliteta, okusa i mirisa.

Vidimo se u Pekinškom bistrou!

Sveznalica 7400xXpx

Ponudu specijaliteta možete pratiti i na njihovoj fb stranici Pekinški bistro, a sve informacije dobiti na mob 091 59 40 999.

MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

Gradonačelnik Dalibor Milan posjetio metkovske udruge ‘Prijatelj’ i ‘Leptirići’

Objavljeno prije

Na današnji dan, 3. prosinca obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Tim povodom gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan posjetio je dvije metkovske udruge koje brinu o osobama s invaliditetom – Udrugu osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ i Udrugu cerebralne i dječje paralize doline Neretve ‘Leptirići’.

– I ovim putem želim ponovo čestitati svim članovima, djelatnicima, volonterima, terapeutima i asistentima ovih udruga jer su provedbom svojih projekata i aktivnosti dali ogroman doprinos u poboljšanju kvalitete života osoba s invaliditetom na području našega grada i okolice! Zbog svoga rada, naše udruge su prepoznate širom Hrvatske i na to smo ponosni! Hvala vam na odličnoj suradnji koju smo imali dosad i koju nastavljamo i u budućnosti jer cilj nam je isti – raditi na uključivanju osoba s invaliditetom u društvo, poboljšavati njihov položaj te poticati empatiju i svijest kod ljudi. Iako se danas obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom, nastavimo svi skupa pridonositi da svaki njihov dan bude kvalitetan i ispunjen, – poručio je gradonačelnik Milan.

Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježava se 3. prosinca svake godine s osnovnim ciljem razumijevanja pitanja invaliditeta i mobiliziranja podrške za ostvarenje dostojanstva, prava i dobrobiti osoba s invaliditetom te poboljšanja kvalitete njihovog života. Na taj se način ublažavaju posljedice socijalne isključenosti, ali i senzibilizira javnost na prisutnost osoba s invaliditetom u zajednici i probleme s kojima se svakodnevno susreću.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije