Ostanimo u kontaktu

POMOĆ ZA NASTRADALE U POTRESU

Općina Kula Norinska uplatila 30 tisuća kuna za Petrinju, Sisak i Glinu i poslala dva kamiona pomoći

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska je uz potresom pogođene Petrinju, Sisak i Glinu, načelnik Nikola Krstičević je iz općinskog proračuna uplatio 30 tisuća kuna.

– Općina Kula Norinska je iz svog proračuna uplatila 30.000,00 kuna gradovima Petrinja, Sisak i Glina. Također, putem Hrvatskog crvenog križa u potresom pogođena područja uputili smo pošiljku sa osnovnim higijenskim potrepštinama. Suosjećamo sa tragičnim gubicima života i nastaloj šteti, te želimo brzi oporavak ozlijeđenima, – rekao je Krstičević.

Krstičević se zahvalio DVD-u Kula Norinska koji je prije nekoliko dana pokrenuo akciju prikupljanja pomoći za nastradale u potresu u Banovini. Jutros je krenuo prvi kamion prepun vaših donacija, a s obzirom da su ostale još ogromne količine vaše pomoći DVD Kula Norinska nastavlja s akcijom još danas do 17.00 sati.

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

Sveto krštenje primilo šesto dijete u obitelji Nikice i Martine Ilić

Objavljeno prije

Na 12. nedjelju kroz godinu Župa sv. Ilije imala je obred krštenja koje je predvodio župnik fra Ante Bilokapić. Sveto krštenje primilo je šesto dijete u obitelji Nikice i Martine Ilić.

“Ja vas, istina, krstim vodom na obraćenje, ali onaj koji za mnom dolazi jači je od mene. Ja nisam dostojan obuće mu nositi. On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem.”
Evanđelje po Mateju

Dijete imena Luka, sakramentom krštenja ulazi u veliku Božju obitelj: svetu Crkvu Katoličku, u narod.

Metkovčani, ovo danas je blagoslov za mjesto, župu i Crkvu, domovinu i hrvatski narod.

Bogu zahvaljujemo za dar života i roditelje koji su pokazali otvorenost životu. Molimo za sve obitelji, da ih Bog blagoslovi, pomaže svojom nazočnošću, a djeca budu poslušna i zahvalna roditeljima.
Ovo krštenje je znak da mladi roditelji poput Nikice i Martine još imaju hrabrosti dati život djeci. To na žalost više nije uobičajena stvar da svaka obitelj ima više djece, nego je to iznimka i treba čestitati roditeljima poput vas.

Želimo vam da cijelog života uz vas i vaše anđele bude Božja milost i da vas dragi Bog čuva. Primite naše iskrene čestitke povodom krštenja i pamtite ovaj dan kao jedan od najljepših i najznačajnijih u vašim životima.

M.M. / Metković News

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije