Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

DAN DNŽ

Održana svečana sjednica Županijske skupštine, dodijeljene nagrade laureatima

Objavljeno prije

Povodom Dana Dubrovačko-neretvanske županije i blagdana svetog Leopolda Bogdana Mandića jučer je u kazalištu Marina Držića u Dubrovniku održana svečana sjednica Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije.

Mnogobrojnim uzvanicima prigodnim govorima obratili su se predsjednica Županijske skupštine Terezina Orlić, župan Nikola Dobroslavić, predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marija Buhač, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora, saborski zastupnik i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković te izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske, potpredsjednik Vlade i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić.

Na svečanoj sjednici dodijeljene su i nagrade ovogodišnjim laureatima.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Nagrada za doprinos ugledu i promociji Dubrovačko-neretvanske županije u zemlji i svijetu u proteklom jednogodišnjem razdoblju, dodijeljena je Pavu Orepiću i Mandolinskom orkestru kulturno umjetničkog društva iz Metkovića.

Nagrade za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju dodijeljene su Nevenu Faziniću, VK Neptun Dubrovnik, Caritasu Dubrovačke biskupije, kao i Udruzi Radost iz Ploča.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nagrada za životno djelo dodijeljena je posmrtno profesoru Nikoli Miroševiću.

Djelovao je u području vinarstva i vinogradarstva više od pet desetljeća i ostavio duboki trag u znanstvenom, nastavnom, stručnom i publicističkom radu o uzgoju vinove loze. Jedan je od najplodnijih pisaca iz vinogradarstva u Hrvatskoj, a svoje je domete pokazao najviše u ovim znanstvenim granama. Svojim zalaganjem je utjecao na snažan razvoj vinogradarstva i vinarstva u Hrvatskoj. Napisao je niz stručnih radova i članaka, a bio je autor i koautor brojnih knjiga. Održao je veliki broj predavanja u zemlji i inozemstvu. Od projekata koji je pokrenuo valja istaknuti niz projekata za osnivanje novih vinograda u uvjetima melioracije kamenitih površina. Također, radio je na regionalizaciji vinogradarske proizvodnje i zaštiti kontroliranog podrijetla vina.

Nagradu je preuzeo njegov nećak i imenjak Nikola Mirošević.

TRAŽITE ZDRAVIJE PROIZVODE

Pekarstvo Metkovka predstavlja novi proizvod ‘Bakin kruh’ 500g

Objavljeno prije

Pekarstvo Metkovka, proizvođač kruha s bogatom poviješću i tradicijom u proizvodnji kvalitetnih pekarskih proizvoda, s ponosom najavljuje novi artikal u svojoj ponudi.

Od petka, 24. svibnja 2024., za vas pripremamo ‘Bakin kruh‘ od 500g, zdraviju opciju za potrošače koji traže proizvode bez aditiva. Ovaj kruh je ručno napravljen od prirodnih sastojaka: brašna, vode, soli i kvasca.

Poštovani kupci, želimo izraziti veliku zahvalnost za vašu vjernost našim proizvodima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Vaša Pekarstvo Metkovka

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije