Ostanimo u kontaktu

DVD METKOVIĆ

Održana redovna Izvještajna skupština

Objavljeno prije

Jučer je u prostorijama DVD-a Metković održana redovna Izvještajna skupština.

Na skupštini je usvojeno financijsko izvješće za 2018., izvještaj o radu DVD-a za 2018. te je usvojen financijski plan i program rada društva za 2020.

Zbog privatnih obaveza tajnik Ivan Kilić podnio je ostavku, a na njegovo mjesto izabran je Josip Obradović.

Članovima je potom predstavljena himna DVD-a Metković, koju je napisao i uglazbio Branko Bebić, kojemu je predsjednik uručio zahvalnicu. Predstavljena je druga faza radova na učionici koju su uredili sami članovi.

Skupštini društva obratio se gradonačelnik i predsjednik vatrogasne zajednice grada Metkovića Dalibor Milan koji je zadovoljan radom društva najavio kako će grad i dalje skrbiti i financirati DVD.

Također se obratio i zapovjednik vatrogasne zajednice grada metkovića i zapovjednik JVO metković s nekoliko prigodnih riječi poslije čega je upriličen prigodan domjenak povodom božićnih blagdana.

GRAD METKOVIĆ

Sastanak gradonačelnika Milana s ravnateljima Štimcem i Lulićem na temu ulaganja u poboljšanje zdravstvene zaštite

Objavljeno prije

Danas je gradonačelnik Dalibor Milan održao sastanak s ravnateljem Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije Lukom Lulićem i ravnateljem Doma zdravlja Metković Mihovilom Štimcem. Razgovaralo se o potrebama zdravstvenih ustanova koje bi mogao sufinancirati Grad Metković.

Gradonačelnik Milan je o sastanku na svome službenom Facebook profilu napisao:

– Nakon što smo i ove godine u Proračunu Grada Metkovića osigurali 500.000,00 kn za ulaganje u poboljšanje zdravstvene zaštite građana grada Metkovića, održao sam sastanak s ravnateljem Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije Lukom Lulićem i ravnateljem Doma zdravlja Metković Mihovilom Štimcem. Na sastanku smo razgovarali o potrebama zdravstvenih ustanova koje bi mogao sufinancirati Grad Metković.

Ove godine ravnatelji su iskazali potrebe za sufinanciranjem nadstandarda te rješavanjem problematike deficitarnih djelatnosti. Uskoro ćemo pristupiti proceduri potpisivanja ugovora o sufinanciranju s navedenim zdravstvenih ustanovama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije