Ostanimo u kontaktu

'NERETVANSKA KVIZIJADA'

Odigrano drugo kolo kviza u OŠ don Mihovila Pavlinovića, pobijedila ekipa Aritosteri

Objavljeno prije

Večeras je u OŠ don Mihovila Pavlinovića održano drugo kolo školskog kviza Neretvanska kvizijada. Riječ je o međuškolskom projektu kojeg organiziraju i u kojem sudjeluju OŠ Opuzen, OŠ Stjepana Radića i OŠ don Mihovila Pavlinovića.

Četiri ekipe koje su osvojile najveći broj bodova i koje prolaze na finale koje se igra u OŠ Opuzen su:

  1. Aritosteri,
  2. 8.a,
  3. Jajani i
  4. Picolini podanici.

Čestitamo najuspješnijim ekipama i želimo sreću na finalu!

NEKA IM JE LAKA HRVATSKA GRUDA

Polaganjem vijenaca obilježen Dan spomena na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu iz Grada Metkovića

Objavljeno prije

Grad Metković blagdan Svih svetih, 1. studenoga, obilježava kao Dan spomena na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu iz Grada Metkovića.

Tim povodom jutros u 8:00 sati Crkvi svetog Ilije u Metkoviću služena je misa zadušnica nakon koje su predstavnici Grada Metkovića i gradskih ustanova te predstavnici političkih stranaka i Udruga proizašlih iz Domovinskog rata, roditelja poginulih branitelja i predstavnici policije, vatrogasaca i veterana preselili na Gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka gdje su uz molitvu za odrješenje duša poginulih metkovskih branitelja, koju je predvodio fra Ante Bilokapić, položili vijence i upalili svijeće pred Središnjim križem. Odmah potom to isto su učinili i pred Spomenikom poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu na Trgu kralja Tomislava, na Velikoj rivi u Metkoviću.

Obilježavanje Dana spomena na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu iz Grada Metkovića se nastavlja večeras kada će u 19:00 sati u Galeriji Ustanove za kulturu i sport Metković, S. Radića 1, biti izveden prigodni program kojim ćemo se prisjetiti svih poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu iz Grada Metkovića.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije