Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

AGLOMERACIJA METKOVIĆ

Od ponedjeljka počinju radovi na drugoj fazi u ulici kneza Domagoja u Metkoviću

Objavljeno prije

Obavještavaju se građani da će početi radovi na drugoj fazi u ulici kneza Domagoja  koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković. Radovi će se izvoditi u zoni autobusnog kolodvora. Radovi će se izvoditi u jednoj kolničkoj traci uz otežano prometovanje s povremenim dužim prekidima u drugoj kolničkoj traci.

Autobusni kolodvor će raditi sukladno dosadašnjem režimu rada. Molimo građane da za vrijeme izvođenja radova uklone svoja vozila te koriste alternativne pravce. Na dionici od caffe bara Evergreen do autobusnog kolodvora, promet će biti omogućen samo stanarima i vozilima gradilišta.

Radovi će započeti u ponedjeljak 20.06.2022. godine.

Donosimo grafički prikaz privremene regulacije prometa.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

RONILAČKA EKO AKCIJA

Održana druga akcija čišćenja korita Neretve kod Metkovića

Objavljeno prije

Foto: Marin Veraja/Foto-studio Veraja

Športsko ronilački eko klub Delta 5 u subotu je organizirao drugu eko akciju čišćenja korita Neretve. Tom prilikom je 50-ak ronioca iz cijele regije, uz potporu članova JVP i DVD Metković te HGSS-a, čistilo dno rijeke Neretve, pretežno oko Lučkog mosta gdje se održavaju skokovi u Neretvu.

Akcijom je rukovodio predsjednik Hrvatskog ronilačkog saveza, Kamilo Čuljak, a podršku su dali i gradonačelnici Metkovića i Opuzena, Dalibor Milan i Ivan Mataga.

Uz članove ŠREK Delta 5 iz Metkovića u akciji su sudjelovali ronilački klubovi: HVIDRA Split, Crveno jezero Imotski, Leut Blace, Mostar, Dubrovnik, Periska Ploče, Seuh Mostar, Neum i Mornar Split.

Foto: Marin Veraja/Foto-studio Veraja

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije