Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Raspisani javni pozivi za dodjele potpora poduzetnicima u iznosu od milijun kuna

Objavljeno prije

Danas su na mrežnim stranicama Grada Metkovića raspisana i objavljena dva javna poziva za dodjelu potpora metkovskim poduzetnicima.

Prvi je Javni poziv za dodjelu potpora poduzetnicima za ublažavanje posljedica uzrokovanih pandemijom koronavirusa COVID – 19, a tekst Javnog poziva i sve detalje s pripadajućim obrascima možete vidjeti i preuzeti na sljedećoj poveznici.

Drugi je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora iz Programa mjera poticanja poduzetništva u gradu Metkoviću za 2020. godinu, a tekst Javnog poziva i sve detalje s pripadajućim obrascima možete vidjeti i preuzeti na sljedećoj poveznici.

Javni pozivi otvoreni su u razdoblju od 5. studenog do 19. studenog 2020. godine, nakon čega se obrađuju prijave. Prijave su rangiraju sukladno ostvarenom broju bodova, a ukoliko dva ili više prijavitelja imaju jednak broj bodova, prednost ima onaj prijavitelj koji je ranije predao zahtjev.

Ovim putem pozivam sve metkovske poduzetnike da prouče javne pozive i da se ukoliko ostvaruju uvjete propisane javnim pozivima prijave i ostvare pravo na potporu.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Četiri nova slučaja zaraze koronavirusom su zabilježena u posljednja 24 sata

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom. Riječ je o dvije muške i dvije ženske osobe: dvije iz Ploča, te jedna iz Metkovića i Opuzena.

Izliječene su četiri osobe: dvije iz Opuzena, jedna iz Dubrovnika te jedna iz Ploča.

U posljednja 24 sata obrađen je 391 uzorak, a od početka pandemije analizirano je ukupno 78 593 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su tri osobe pozitivne na koronavirus.

U samoizolaciji su 162 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježeno je osam kršenja mjere samoizolacije (na granici). Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 809 slučajeva kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije