Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE

Obavijest poljoprivrednicima, korisnicima sustava potpore za 2021 godinu

Objavljeno prije

Prilikom podnošenja Jedinstvenog zahtjeva za potporu u 2021. godini zatražili ste potporu za neke od IAKS mjera ruralnog razvoja (Mjera 10) i time ste preuzeli obvezu pohađanja izobrazbe. Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede provodi edukacije, a raspored tečajeva je objavljen na stranicama Uprave (www.savjetodavna.hr) gdje se odabirom tečaja možete prijaviti na vama odgovarajući termin:

https://www.savjetodavna.hr/tecajevi/?terms_tags=647

Sveznalica 7400xXpx

termin 10.12.2021.:  https://www.savjetodavna.hr/prijavi-se-na-tecaj/?tecajId=9344

termin 17.12.2021.:  https://www.savjetodavna.hr/prijavi-se-na-tecaj/?tecajId=9412

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Bliži se kraj godine i nije ostalo još puno slobodnih termina pa molimo da pratite objave i prijavite se za edukaciju na vrijeme. U slučaju nepoštivanja preuzetih propisanih obveza (za korisnike potpora iz IAKS mjera ruralnog razvoja ) Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju zatražit će povrat isplaćenih sredstava potpore.

Stoga, ukoliko niste ispunili obvezu do sada, pozivamo vas da nam se pridružite na jednoj od edukacija s početkom u 9,30 sati na tečaju iz Mjere 10, a koju ste u obvezi odslušati za pravdanje potpore po IAKS pravilniku za 2021 godinu. U skladu s izvanrednim stanjem sa covid-19 i pripadajućim mjerama i rizikom, koje ograničavaju okupljanja u zatvorenim prostorima, tečaj za sada provodimo u virtualnoj učionici putem aplikacije MS Teams na internetu, a vi ga možete pratiti od doma iz vaših naslonjača ili drugog vama ugodnog okruženja. Tečaj možete pratiti direktno iz Internet preglednika google chrome ili microsoft edge na vašim mobitelima, tabletima, računalima, bez instaliranja aplikacije, a za bolji doživljaj možete instalirati i microsoft teams aplikaciju pa putem nje pratiti tečaj.

Uputu iz koje možete vidjeti kako se priključuje na tečaj u privitku, a možete i pogledati na poveznici:  https://www.savjetodavna.hr/wp-content/uploads/2019/01/Uputa-za-polaznike-webinara_MP.pdf

Ako niste bili na tečaju i za više informacija kontaktirajte vama najbližeg savjetnika.

Zoran Kajić, dipl.ing.agr  zoran.kajic@mps.hr   091/488 2786

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Održane radionice ‘Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je seriju besplatnih predavanja na temu Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?

Predavanja su održana u Pločama, Veloj Luci te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Veloj Luci održano je u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sveznalica 7400xXpx

Na predavanjima je Leo Gamboc, snimatelj, editor i manager Youtube kanala Log House polaznicima približio polaznicima:

∞ Koje su mogućnosti YouTube-a?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

∞ Kako zaraditi objavama videa?

∞ Kako funkcionira algoritam i kako mu se prilagoditi?

∞ a sve to, uz konkretne primjere i studiju slučaja uspješnog youtube kanala

Predavanja su organizirana s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za praćenje u procesu razvoja koncepta njihovog poslovanja.

Pozivamo Vas da se prijavite za primanje obavijesti o planiranim radionicama i otvorenim natječajima prijavom na poveznici. Također, na raspolaganju smo za informiranje i savjetovanje putem telefona 020/418-401, maila czp@czp.hr ili osobno na adresi Vukovarska 16, 4.kat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije