Ostanimo u kontaktu

PRIVREMENA REGULACIJA ZBOG KONCERTA GRADSKE GLAZBE

Obavijest o zatvaranju prometa i zabrani parkiranja na Trgu kralja Tomislava u subotu

Objavljeno prije

Molimo građane da svoja vozila ne parkiraju na Trgu kralja Tomislava (sjeverni dio) dana 29. lipnja 2019. godine (subota),  u vremenu od 13 do 23 sata zbog tradicionalnog koncerta kojeg organizira Gradska glazba Metković.

U navedeno vrijeme bit će uspostavljena privremena regulacija prometa, pa se učesnici u prometu mole za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije.

                                                                                                                                                             GRAD METKOVIĆ

VELIKI POŽAR KOD STONA

U pomoć došao i kanader

Objavljeno prije

Požar kraj Stona gase DVD Ston, JVP Dubrovačko primorje i DVD Slano. Prema riječima županijskog zapovjednika Stjepana Simovića gori velika površina borove šume na Kobašu.

– Sve snage su na terenu, stigao je kanader i air tractor. Svi vatrogasci koji su u blizini dolaze gasiti požar jer će biti puno posla, velika je površina, a teren nepristupačan – kazao je Simović.

Kako saznaje Dubrovački dnevnik iz neslužbenih izvora, požar je izbio uslijed nespretnog paljenja korova mještana u blizini uvale Marčuleti.

Ovo je drugi požar koji je izbio tijekom današnjeg dana. Jutros je oko 10 sati planuo platan u Trstenom, a požar je također uzrokovalo neoprezno paljenje korova mještana.

Foto: FB Vatrogasci – Oni su naši heroji

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije