Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKU PARKING

Obavijest o načinu podnošenja zahtjeva za povrat viška uplaćenih sredstava

Objavljeno prije

naplata parkinga - uređaj

Obavijest o načinu podnošenja zahtjeva za povrat viška uplaćenih sredstavaNa trećoj sjednici Gradskog vijeća, održanoj dana 16.8.2017. godine, donesena je Odluka o stavljanju izvan snage Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja. Odluka stupa na snagu osmog dana od objave u Neretvanskom glasniku.

Svi korisnici javnih parkirališta koji su platili višemjesečne karte za parking a koje vrijede nakon prestanka naplate parkiranja imaju pravo na povrat viška uplaćenih sredstava.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Zahtjev za povratom viška uplaćenih sredstava može se predati na šalteru za prodaju parkirnih karata u upravnoj zgradi Metković razvoja, na adresi Kralja Zvonimira 22 ili na e-mail: financije@metkovicrazvoj.hr

Rok za predaju zahtjeva je do 30.9.2017.g
Obrazac zahtjeva možete preuzeti na linku, odnosno na šalteru za prodaju parkirnih karata ili na web stranici www.metkovicrazvoj.hr

Sveznalica 7400xXpx

Direktor:
Zoran Kozina

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije