Ostanimo u kontaktu

DOBRO SE DOBRIM VRAĆA

Nikolina Primorac sa suprugom i troje djece u srijedu će prodavati domaće proizvode za našu Mariju Dominiković

Objavljeno prije

Da Metkovci imaju veliko srce pokazuje to članovi OPG-a Zvonke Jerkovića, kćer Nikolina Primorac sa suprugom i njihovih troje djece koji će u srijedu na štandu prodavati domaće proizvode za našu teško oboljelu sugrađanku Mariju Dominiković.

Naša sugrađanka i njezina obitelj koji su članovi svojeg obiteljskog gospodarstva, daruju svoje proizvode: prirodne sokove od mandarine i šipka, arancine, ušećerene bademe i limuncine za našu Mariju.

Sav prihod koji se ostvari od prodaje bit će uručen obitelji Dominiković.

Prirodni sok od mandarine(100% bez šećera i ikakvih dodataka) bit će 15 kn/litar, sok šipak 20 kn/litar. Paketići od 115 grama, arancini, ušećereni bademi i limuncini po cijeni od 10 kuna.

Štand sa proizvodima će se nalaziti preko puta pošte pokraj trgovine Vindija, od 8:00 do 16:30 sati.

Dobro se dobrim vraća!

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

Sveto krštenje primilo šesto dijete u obitelji Nikice i Martine Ilić

Objavljeno prije

Na 12. nedjelju kroz godinu Župa sv. Ilije imala je obred krštenja koje je predvodio župnik fra Ante Bilokapić. Sveto krštenje primilo je šesto dijete u obitelji Nikice i Martine Ilić.

“Ja vas, istina, krstim vodom na obraćenje, ali onaj koji za mnom dolazi jači je od mene. Ja nisam dostojan obuće mu nositi. On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem.”
Evanđelje po Mateju

Dijete imena Luka, sakramentom krštenja ulazi u veliku Božju obitelj: svetu Crkvu Katoličku, u narod.

Metkovčani, ovo danas je blagoslov za mjesto, župu i Crkvu, domovinu i hrvatski narod.

Bogu zahvaljujemo za dar života i roditelje koji su pokazali otvorenost životu. Molimo za sve obitelji, da ih Bog blagoslovi, pomaže svojom nazočnošću, a djeca budu poslušna i zahvalna roditeljima.
Ovo krštenje je znak da mladi roditelji poput Nikice i Martine još imaju hrabrosti dati život djeci. To na žalost više nije uobičajena stvar da svaka obitelj ima više djece, nego je to iznimka i treba čestitati roditeljima poput vas.

Želimo vam da cijelog života uz vas i vaše anđele bude Božja milost i da vas dragi Bog čuva. Primite naše iskrene čestitke povodom krštenja i pamtite ovaj dan kao jedan od najljepših i najznačajnijih u vašim životima.

M.M. / Metković News

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije