Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DUVRAT

Neograđena iskopina opasnost za lokalno stanovništvo

Objavljeno prije

Duvrat, iskopina

Stanovnici Duvrata su nam skrenuli pozornost na rupu koja je navodno iskopana za odlaganje otpada. Iskopina se nalazi na terenu kuda se kreću djeca i nije adekvatno označena, niti je ograđena, te kao takva predstavlja opasnost za lokalno stanovništvo.

Sveznalica 7400xXpx

Saznajemo da je rupa iskopana na mjestu predviđenom za izgradnju kolektora, te da je zemlja iz iskopine odvezena i prodana.

O samom događaju oglasio se i gradonačelnik Božo Petrov koji tvrdi da je iskop bio samo predpripremna radnja za ocjenu zemljišta, a što se tiče prodaje zemlje, obaviješten sam da je to bilo mimo dogovora i da će se zemlja vratiti na lokaciju, – rekao je između ostalog Petrov.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije