Ostanimo u kontaktu

SVJETSKI TRENDOVI

Promovirajte svoj umjetnički izričaj, priključite se projektu ‘Papergirl’

Objavljeno prije

Papergirl Mtk

Papergirl je umjetnički projekt koji se od svog osnutka 2006. godine organizira u stotinama gradova diljem svijeta. Papergirl je tako postao nekomercijalni umjetnički projekt koji okuplja ljude u proslavi umjetnosti i zajednice na nekonvencionalan i nesebičan način. U Hrvatskoj je prvi takav projekt pokrenut 2012. godine u Zagrebu te se ideja o projektu počela širiti ostalim gradovima u zemlji i šire.

Sam projekt sastoji se od otvorenog poziva svim građanima, afirmiranim i neafirmiranim umjetnicima svih uzrasta i sposobnosti da doniraju svoje radove tako što će ih ubaciti u Papergirl kutije postavljene na određenim lokacijama u Metkoviću.

Radovi će, nakon što prođe rok za prikupljanje, biti izloženi na besplatnoj oglednoj izložbi svih pristiglih radova, otvorenoj za sve posjetitelje, a nakon izložbe, u završnoj fazi projekta, umjetnički radovi podijelit će se slučajnim prolaznicima na ulici.

Za datum i lokaciju izložbe prikupljenih radova pratite facebook stranicu Papergirl Metković. Organizatori posebno zahvaljuju Luci Butigan koja je ove godine zaslužna za dizajn Papergirl akcije. Ostale njezine radove pogledajte na na facebook stranici FRESH OFF.

Lokacije na kojima možete ostaviti radove su: Caffe bar Evergreen, Urban caffe, Caffe bar Frenkie i Caffe bar Jan.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije