Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UPOZORENJE VOZAČIMA

Ne parkirajte vozila ispred kapije na ulazu u pomoćno igralište

Objavljeno prije

Pomoćno igralište NK Neterva

Svima je već poznato da se u slučaju težih nesreća helikopter spušta na pomoćno igralište NK Neretve, a kola hitne pomoći, i vatrogasaca kao zaštite, dolaze do njega. Prilikom jučerašnjeg spuštanja helikoptera i zbrinjavanja unesrećene umalao je došlo do neželjenog zastoja u tom hitnom postupku.

Naime, automobil je bio parkiran na ulaznu kapiju od igrališta i vozila hitne i vatrogasaca nisu mogla proći. Sreća u jučerašnjem slučaju je, što je jedan od prolaznika znao čije je vozilo a i vozač je bio u blizini, pa nije došlo do neželjene situacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ovim putem mi, zajedno s djelatnicima Hitne medicinske službe i JVP Metković apeliramo na vozače da ne parkiraju svoja vozila na ulaznoj kapiji pomoćnog igrališta kako ne bi došlo do zastoja u situaciji kada i sekunda život znači.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije