Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

RAŠTIKIJADA

Natjecanje u kuhanju miješanog zelja i suhog mesa

Objavljeno prije

rastikijada1

U organizaciji Udruge mladih Vid i Glazbenog sastava Versi, 26. siječnja 2014. godine (nedjelja) u Vidu na Naronitanskom trgu održat će se RAŠTIKIJADA – Natjecanje u kuhanju miješanog zelja i suhog mesa.

Cilj manifestacije je očuvanje tradicionalnih vrijednosti doline Neretve, ističe idejni začetnik Ivica Brnas Fudo, te dodaje kako uzimajući u obzir da to nije običaj samo našeg kraja, krajnji cilj manifestacije je uključiti i drugi krajevi koji imaju slično jelo u svojoj gastronomskoj prošlosti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ekipa se sastoji od 3 osobe, a prijave možete napraviti na brojeve mobitela: 098 163 4563 i 095 6130 292. Prijave za sudjelovanje primaju se do 21. siječnja ’14. 

Manifestacija će biti popraćena bogatim zabavnim programom kojeg će predvoditi Klape Kačić Gradac, Signum Čapljina i Trebižat, te Glazbeni sastav Versi iz Metkovića.

GALA HOME 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije