Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

NOVA USLUGA MUP-a

Naručite se i pratite svoj red čekanja za dokumente putem mobilnog uređaja

U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj ovu je opciju, za sada, moguće koristiti u zgradi upravnih poslova u Dubrovniku i u Metkoviću

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Za rješavanje upravnih poslova  građani  više ne trebaju čekati u redovima, već svoj redni broj za pojedinu uslugu mogu neposredno preuzeti na redomat uređaju smještenom na ulazu u prostore upravnih poslova ili putem aplikacije za mobilni pristup redomat.mup.hr koju mogu  instalirati na svojim mobilnim telefonima i preko nje odabrati svoj termin dolaska i pratiti red čekanja.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kada vam to najbolje odgovara.

Opcija preuzimanja rednog broja znači da građani mogu, za tekući dan, elektronski preuzeti broj i prije nego su fizički pristupili u službene prostorije upravnih poslova.
Broj koji je preuzet biti će prozvan po uobičajenom rasporedu pa osoba koja je broj preuzela u to vrijeme mora biti u službenim prostorima upravnih poslova  te pristupiti na šalter s kojeg je prozvana.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Opcija preuzimanja može se koristiti svaki radni dan, a građane pozivamo da pažljivo koriste ovu opciju vodeći računa o tome koliko je brojeva ispred njih (o čemu aplikacija također daje obavijest).

Molimo buduće korisnike aplikacije da poštuju pravilo jedna punoljetna osoba – jedan broj te da poštuju vrijeme naručivanja, a u slučaju spriječenosti termin otkaže kroz aplikaciju.

Sveznalica 7400xXpx

NAJAVLJUJEMO

U četvrtak gitaristički koncert Srđana Bulata u GKS-u Metković

Objavljeno prije

U Galeriji GKS-a Metković u četvrtak, 7. prosinca s početkom u 19:30 gitaristički koncert će održati Srđan Bulat. Ulaz je slobodan.

Srđan Bulat koncertni je umjetnik posebne scenske izražajnosti. Osvojio je najviše nagrade na gotovo svim najprestižnijim svjetskim natjecanjima za klasičnu gitaru te je svirao kao solist sa Zagrebačkom filharmonijom, Splitskim komornim orkestrom, Dubrovačkim simfonijskim orkestrom i dr. Izvest će solistički recital na klasičnoj gitari sa programom skladatelja 19. i 20. stoljeća.

Organizator koncerta je Ustanova za kulturu i sport Metković, a održava se uz potporu Grada Metkovića i Dubrovačko-neretvanske županije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije