Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

UPOZORENJE VOZAČIMA

Nakon dužeg razdoblja pada kiša

Objavljeno prije

Pada kiša

Iz HAC stiže upozorenje vozačima da zbog dužeg razdoblja bez kiše, lagana kiša uzrokuje lošije držanje automobilskih guma za kolnik. Posebno pažnju trebaju posvetiti vozači koji nisu zamjenili svoje ljetne gume na kotačima za zimske. Ljetne  gume na temperaturama ispod 7 stupnjeva C nisu adekvatne, imaju lošiju upravljivost i produženi trag kočenja. Također skvašeni kolnici „upijaju“ svjetlost te je potreban dodatan oprez.

U jutarnjim satima zbog niskih temperatura moguća su zamrzavanja kolnika. Posebno treba pripaziti na prometnicama između Kule Norinske i Vrgorca, te na magistralnoj cesti Opuzen – Raba i kroz Baćinu. Kolnici se redovno održavaju i posipaju, ali opreza nikada dosta. Ako na kotačima imate i zimske gume, prilagodite brzinu uvjetima na kolniku. Poslije tridesetak dana stigla nam je i kiša, a ova promjena vremena potrajat će slijedećih nekoliko dana.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije