Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

OBAVIJEST

Nadležne službe Grada Metkovića pripravne su za mogućnost snježnih oborina

Objavljeno prije

snijeg

Prema najavljenoj meteorološkoj prognozi za grad Metković predviđena je mogućnost nepovoljnih i ekstremnih vremenskih uvjeta. U skladu s tim, održan je sastanak nadležnih službi te je zaključeno da se raspolaže sa dovoljnom količinom soli, da su u pripravnosti vozila zimske službe koja će u slučaju snijega na prometnicama biti čišćene prema utvrđenom planu. Pripravne su i gradske komunalne tvrtke za održavanje javnih pješačkih i parkirališnih zona. Metković d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju preporučuje zaštitu vodovodnih instalacija od smrzavanja za čije su održavanje zaduženi građani.

U slučaju snježnih padalina ili poledice mole se vlasnici odnosno korisnici stambenih i poslovnih prostora da sukladno Odluci o komunalnom redu pravovremeno pristupe čišćenju prilaznih puteva od svojih objekata do javnih površina.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Podsjećamo kako se o uklanjanju snijega i leda s kolodvora, javnih parkirališta, tržnica na malo, sportskih objekata i sličnih prostora, brine pravna ili fizička osoba koja tim površinama upravlja ili se njima koristi. Također, o uklanjanju snijega i leda s krovova i pločnika uz zgrade brinu se vlasnici zgrada, odnosno vlasnici ili korisnici stanova i poslovnih prostorija u zgradi.

Također, apelira se na sve sudionike u prometu da se prilagode uvjetima na cestama odnosno da se ne uključuju u promet ukoliko ne posjeduju zimske gume i drugu opremu za svoja vozila.

Sveznalica 7400xXpx

Mole se građani da svoja vozila propisno parkiraju na uličnim i javnim površinama kako bi se, u slučaju potrebe, osigurao nesmetan prolaz i rad službi. Isto tako, da u vrijeme ekstremnih vremenskih prilika izbjegavaju izlazak kako bi se smanjila mogućnost nezgoda.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije