Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

TJEDNO IZVJEŠĆE ZA PROMET

Na Rabi uhvaćeni ilegalci, pješice zaobišli MCGP Klek

Objavljeno prije

MGP Klek

Tijekom jučerašnjeg dana četiri osobe u dva odvojena slučaja spriječena su u pokušaju nezakonitog ulaska u RH.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Radi se o dvoje državljana Afganistana koji su, bez osobnih isprava, zatečeni na autobusnoj postaji u Karasovićima. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su prethodno državnu granicu između Crne Gore i Republike Hrvatske prešli nezakonito, pješice, preko brda Debeli Brijeg.

Određena im je  trogodišnja zabrana ulaska i boravka u RH te je Crnoj Gori najavljena njihova readmisija.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

U drugom se slučaju radi o dvoje albanskih državljana koji su, bez ulaznih numeratora u putnim ispravama, zatečeni na državnoj cesti D-8 u mjestu Raba. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su iz BiH u RH ušli nezakonito, pješice, zaobilazeći MCGP Klek.

Dvojici albanskih državljana slijedi rješenje o protjerivanju i readmisija u BiH.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 28 prometnih nesreća. Radi s o 13 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 15 s ozlijeđenim osobama u kojima je pet osoba teže, a 15 ih je lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 512 represivnih mjera od čega izdvajamo 273 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine, 8  zbog vožnje pod utjecajem alkohola, 38 represivnih mjera zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa i 31 mjera zbog nepropisnog pretjecanja.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 2. listopada oko 13.05 sati, na državnoj cesti D-8 poviše hotela Adria u Dubrovniku, jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Do prometne nesreće je došla kada se 25-godišnjak osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka uključivao u promet na državnoj cesti D-8, a da prethodno nije propustio motocikl dubrovačkih registracijskih oznaka kojim se državnom cestom D-8 kretao 18-godišnjak te je došlo do sudara vozila i motocikla.

Vozač motocikla je teže ozlijeđen te je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je vozač osobnog vozila lakše ozlijeđen te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten kući.

ROKO TOLIĆ 740/300px

PP METKOVIĆ

38-godišnjak prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnji muškarac počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Jučer, 3. svibnja, tijekom jutarnjim sati, policijski službenici su temeljem naredbe Općinskog suda u Metkoviću, izvršili pretragu obiteljske kuće i automobila koje spomenuti koristi, kada su pronašli digitalnu vagu i preko 85 g marihuane, od kojih je 38,6 g pronađeno u kuhinjskim elementima dok je 18 pizeva ukupne gramaže od 47,2 g pronađeno u spavaćoj sobi.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Pronađena droga i digitalna vaga kao i njegov mobilni uređaj su uz potvrdu oduzeti, a policija je protiv 38-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px
ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije