Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OTVOREN DUBROVAČKI AKVARIJ

Na otvorenju Akvarija predstavljena monografija Instituta za more i priobalje

Objavljeno prije

Pročelnica Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine Žaklina Marević i pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Ivo Klaić danas su bili na svečanom otvorenju novouređenog dubrovačkog Akvarija i predstavljanju monografije Instituta za more i priobalje Sveučilišta u Dubrovniku.

Okupljene su danas pozdravili gradonačelnik Dubrovnik Mato Franković i rektor Sveučilišta u Dubrovniku Nikša Burum. EU projekt u okviru kojeg je obnovljen dio Akvarija predstavio je ravnatelj Instituta Nenad Antolović, a monografiju o 70 godina Instituta predstavili su urednici Nenad Jasprica i Mirna Batistić. Ovim projektom je razvijen i novi turistički proizvod, a riječ je o plavoj propusnici koja daje mogućnost posjeta više lokacija partnera projekta. Inače, projekt je podržan u okviru Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020., a koriste se sredstva ERDF i IPA II fondova Europske unije.

Dubrovački akvarij, mnogima omiljeno mjesto u povijesnoj jezgri grada, dio je Instituta i nakon preuređenja od sutra ponovno javnosti otvara vrata, u vremenu od 10 do 16 sati (osim ponedjeljkom).

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Kako postati poduzetnik’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s  Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 09.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije